Småskabbiga nyårsnaglar

Ibland går det, ibland går det INTE och nu gick det inte så där jättebra hehehe..
Skabbig bild och så är det fult med det som gick utanför, men jag orkar verkligen inte göra om

BESTÄLLT

                  
 
 

 
 
NU ska jag inte shoppa mer på ett bra tag! Har gjort av med alleless för mycket pengar den senaste tiden hehe..

Catch up och intensiv pass

Idag kom Stina hem till moi, var fruktansvärt länge sedan vi gjorde något förutom på dansen och heja på varann i kattes korridorer så vi hade mycket att prata om:) Det bjöds på skinkpaj min pappa lagat, mycket gott=) Vi kollade även på Uppsaladansakademins vårföreställningar 2011 och 2012 på dvd, hahahha en riktig klassiker när vi är hos mig! Sedan drog vi oss till stan för att ta ett intensiv pass på friskis&svettis med Ingrid, gaaaalet säger jag bara, sjukt jobbigt men endå kul haha (har inte dansat på ett tag nu men jag har dock gymmat rätt så mycket men det kändes fortfarande helt jättejobbigt hehe).
 
Har ingen bild som passar inlägget men här är en jätte fin bild på när Stina flumma runt på våra Quadrennium rep a la Salabacke i nian:D
Vet inte varför bilden är pixlig..:(

Saknar

Saknar sommaren och saknar mitt långa hår.
Väldigt tillgjordposefulbild innan skolavslutningen i nian
Det klipptes ca 15-20 cm av mitt hår nån dag innan gymnasiet började

Stockholm x2

Igår var jag som sagt på mellandagsreashopping med Amanda och Sara i Stockholm, MYCKET SKOJ!! Blev 1154kr fattigare + 85 från lunchen på Pizza hut(<3) och vadtusan tåget gick på. 
 
Idag har jag också varit i Stockholm! Fast med min familj, Vi gick till Ströms, Mood och Sture gallerian! Lite för dyrt för mig plånbok dock.. MEN jag köpte mig en massimodutti t-shirt för en bra peng så det är iallafall najs! Och sedan så tvingade jag med mig alla till American Appareal för att jag skulle prova en mörkblå tröja att ha över min blå randiga skjorta. Tröjan visade sig att sitta heeeelt perfekt och jag vart så glad för jag har letat efter den perfekta sen i somras och antingen har dom varit för dyra eller grymt felaktiga.. Kostade lite över 600 spänn men eftersom jag letat så länge och denna var perfa så var det väldans värt tycker jag
Gullungar
Har inte köpt såhär mycket grejer på kort tid sen jag var liten så mamma betalade mihihi

New in and out

Jag och mamma drog till stan igår efter gymmandet och strosa runt lite för att se vad Uppsala har att erbjuda på mellandagsrean! (Och strax ska jag iväg till Stockholm med Amandus och Saruman för att utforska Stockholms utbud=D)
Lite dålig bild men denna kommer från Monki och kostade mig 100 riksdaler!
Dom här otroligt fina hm byxorna kostade 150 kr, jag provade dom inte då jag inte hann för att hm skulle stänga så jag bara köpte dom och hoppades på att de skulle passa MEN det gjorde dom ej.. Visst ser det ut som att dom ska sitta löst? Nejnej, heeelt fel passform på mig, för stort i midjan, för tajt runt låren och så väldigt löst längst ner. Det ser inte helt galet fult ut på men om jag sätter mig ner eller så funkar det verkligen inte. Får byta dessa mot ett tillgodokort i veckan!

Ralph Lauren

Önskade och fick fyra stycken små Ralph Lauren parfymer i julklapp, alla luktar fantastiskt gott men min favorit måste nog vara den blå, nr 1 

WALDO ?

Min ena bror ba: hmmm Alexandra du ser ut som Waldo idag (har på mig blå velourmysbyxor, rödvit randig tröja och så hade jag på mig min nya mössa då han sa det..) tack Danne, tack..
Ser ni någon likhet haha..? 
Tyvärr var det lite löjligt likt:(

MIN JUL HITTILS

Den 23e klädde familjen Holmberg granen
Såhär såg paketen från mig ut, jag ville göra någonting lite annorlunda, mer pyssligt iår så jag köpte mig såntdär brunt mysigt papper, rött och vitt snöre, lite klistermärken och andra dekorationer + polkagrisar & chokladfigurer! Tycker att resultaten vart ganska så bra!
Haha jag var såhär taggad på julaftons morgon!
I min fina julstrumpa hittade jag strumpor (älskar strumpor hihi) och choklad!
Jag sysselsatte mig med att packa in praliner som jag gjort till släkten, detta är tredje året i rad jag gör sådana
Såhär ser dom ut!
Huset är invarderat av små tomtar
Mina naglar såg/ser ut såhär!
Och jag såg ut såhär
Glaaad
Zingo var julfin med en röd rosett 
Bordet var dukat åt 11 pers, vår familj (5 st) och lite släkt från mammas sida (6 st)
Under kvällens gång vart jag lite småkär i en halsduk min brorsa fick av morfar
Man ba geee mig
Och dom här gaaalet varma tofflorna min andra bror fick av mamma o pappa.. haha nu låter det som att jag bara vill ha alla andras julklappar men det är inte sant, jag är mycket nöjd med mina julklappar=)
Jag fick bland annat en box med alla harry potter filmer!!! ÄÄÄÄÄLSKAR DOM FILMERNA, sååå det har varit en av dagens sysselsättningar!
En HPI of Sweden mössa av mina bröder!.. Fick även parfymer, pengar, urbanears m.m
Den sista bilden får mina stiliga bröder stå för! Kolla vad fint dom matchade igår med vinrött, svart och vitt
 
 

Om det inte har gått ram så kan jag meddela att jag hade en fantastisk julafton och jag är övertygad om att dessa juldagar framöver kommer bli fantastiska dom med!
 
 
Btw! Jag saknar fan julkalendern lite nu när den slutat..haha:(

God Jul på er!


FJÄRDE ADVENT


Life of Pi

För två dagar sen var jag på bio med mina kära bröder, vi såg Life of Pi/Berättelsen om Pi som var himla bra! Grym story, bra skådespelare och otroligt vackra natur "upplevelser/bilder/färger.
Rekomenderas starkt!

INSTA

 
Och jaaaaa vårt nätverk här hemma är uppe igen och mår bättre än någonsin! :D

Julklappar och internet strul

Fortfarande problem med vårt internet och det är jobbigt att göra "stora" inlägg på mobilen (min 3G är i princip slutkörd nu hehe så vi får se om detta ens kommer att gå) men försöker med ett litet iallafall!
Idag var det första lediga dagen, UNDERBART! Imorse gjorde jag brunch till mig och min bror bestående utav amerikanska pannkakor med bland annat blåbär, hallon, choklad och nötter! Gaaaalet mums. Sedan kollade jag på social network, en film om hur Facebook grundades, rekommenderas!! Och nu har jag precis kommit hem från att ha handlat de sista julklapparna! Nu ska de slås in:D
Ha en bra fredagskväll!


Internetstrul igen

Faaaaan på internet/nätverket här hemma som bara funkar till och från:( Detta blir verkligen bara ett litet snabbt inlägg från mobilen för att säga att jag lever och att det ska bli så sjuuuuukt skönt med lov AAAH det kunde inte komma mer lägligt!


Klänning omöjlig att få innan jul

                
Skulle så otroligt gärna bära denna klänning på julafton.. Men det är bara att drömma och glömma, hitta den på en amerikansk webshop för en lite dyrare peng.. plussa på frakt och skit på det och så får vi ju inte glömma tiden det skulle ta för den att komma hit.. ÅÅÅH skiteri

TREDJE ADVENT


Funkar ej

Vårt nätverk här hemma funkar ej. Mobilbloggar med 3g på i högsta hugg! Men det blev tyvärr ett negativt resultat när jag försökte bifoga bilder:( hoppas verkligen dom här hemma kan fixa det så fort så möjligt, detta irriterar mig något enormt!!! (speciellt eftersom min surf på mobilen har förbrukats till 80% denna månaden redan)
På återseende!


Väldigt gärna

Godmorgon!
Idag kommer majoriteten av klassen hit till mig för att adventsmysa! Pepparkaksbak och snöbollskrig står på schemat, ska bli så mysigt!!
Jag har fastnat på temat mössor känner jag men iallafall, denna mössa skulle jag gärna vilja äga! Dock inte i vinrött (har ju redan en vinröd) utan svart, brun eller grå.. Fast de klart, den kostar 599 kr:(
HPI of Sweden


Vinröda ting

Igår efter skolan gick jag runt lite på stan för att handla julklappar, blev två grejer till moi också!
En blus från lindex (har från ingenstans börjat gilla lindex, har inte alls handlat där sen jag var liten men nu efter modevisningarna och så har jag börjat digga det)
Och så en mössa från weekday! Har ett bra tag letat efter en sånhär som är lite "mindre" eller vad man ska säga så denna blev jag mycket glad när jag hittade

Matteprov, dansuppvisning och essä-inlämning

Idag har jag haft matteprov (USCH), dansuppvisning på idrotten och essä inlämning på svenskan men NU har jag bara chilligt i skolan fram till torsdag då lovet börjar. ÅH VAD SKÖNT DET SKA BLI.
Bilder från dansuppvisningen idag haha:)
Riktiga coolingar som bar solbrillor och dansade till mambo no.5
Några till tuffingar till the way I are
Do it like a brother do it like I dooooo
Your hot and your cooooold haha
 
Har inga bilder på vår grupp men vi hade svarta/blåa kläder och dansade till we got the world med Icona pop!

Faux leather

 

LUCIA

I morse åt jag en mycket god frukost, nämligen lussebullar och varm choklad med kardemumma i!
Man fick pimpa sina pepparkakor i glasentren!
Seriös svenska lektion hade vi idag
Tobbe tog 100 bilder på Peter
Och en på mig och Elliot
Emma gånger två
Hanneeees som måste börja blogga igen!! tönt
Folket drog in till gympasalen på lunchen och övade på sina danser som ska visas upp imorgon på idrotten
Emma och jag får stå för sista bilden i detta inlägg
 

haha det togs mycket bilder idag av okänd anledning

12/12 2012 men inte klockan 12.12

Vet inte vad som är fel på vårt nätverk här hemma men internet vill inte fungera för tillfället så jag får mobilblogga istället! Gillar inte att lägga upp bilder och sånt från mobilen, man får mer kontroll med datorn och så menmen!
Bjussar på två bilder från dagen


JULKLAPPSTIPS TACKGÄRNA

Skulle vara helt otroligt tacksam om någon kunde ge något bra tips på julklappar till en 22 åring och pappa!!! Får inte kosta så mycket mer än 200 kr! Behöver verkligen hjälp, speciellt till ena brorsan min. 
MEN ÅÅÅÅH JUL... JAG DÖR LITE VARJE GÅNG JAG TÄNKER PÅ ATT DET SNART ÄR JULLOV WIIIIIE VA MYYYS

WORKSHOP

Slutade skolan för en timme sedan, sitter och "pluggar" matte och "skriver" essä i svenska.. försöker iallafall. Snart ska jag ner till stan, käka och åka till salabacke för att gå på en workshop i modern! Ska bli mycket kul=) den pågår från klockan 18-21 ikväll, tisdag och onsdag så även fast dansen har slutat för terminen blir jag fortfarande upptagen med det några kvällar till, fint de
 
Fult inlägg, utan bilder och tråkigt innehåll haha men ville bara uppdatera lite
 

ANDRA ADVENT


JATACK

Här är några kjolar som mer än gärna flytta in i min garderob!

Dansuppvisning

Kom nyss hem från skolan, sen ska jag till salabacke och ha en liten "uppvisning"/Julavslutning med jazzen! Det kommer att vara i danslokalen och typ 70pers ryms som publik. Ska bli skojsigt! 
Såhär koncentrerad var Emma på Historian
Själv var jag lite såhär haha

Vattenfall

Hej hå!
I förmiddags var vi iväg på ett studiebesök till vattenfall med klassen!
Vi fick ha galet snygga hjälmar och hörlurmakapärer på oss! (Bild på Sofia och mig, haha jag har en till bild som är exakt likadan fast jag har munnen stängt och Sofia gapar!! Den gick tyvärr inte att ladda upp av okänd anledning)
 
Haha det var ju lite små kul, jag lyssnade dock inte överhuvudtaget vad han som snacka om hur allt går till och blablabla.. bara att han sa "va" i slutet på VARJE mening, typ "och det är så det går till va" osv. Hannes räknade: 169 gånger sa han va på 15 minuter, gaaalet
 
 

SNÖKAOZ

Behöver ingenting säger, alla vet (iallafall i Uppsala) att det har varit en riktigt fet snöstorm idag.
Innan jag skulle gå till bussen imorse, körde på dubbla luvor!
Jättefin bild på mig i skolan från idag
Tror att vi har den brantaste uppfarten i bergsbrunna (ser inte ut så på bild dock) och den var heeeelt snötäckt såklart!
Såhär ser det ut vid vårt cykelställ just nu!
 

Sov gott så hoppas vi på att alla bussar och sånt är inställda imorgon så vi får oss en ledig dag hihi!

Byxor

HEJ!
Har vandrat runt i mina nya byxor från hm idag! Har bestämt mig för att variera mig lite när det gäller byxor, inte bara ha jeans på mig heeeeela tiden, även fast jag behöver köpa nya jeans också hehe men endå!
Här ser ni mönstret lite tydligare (WOW).

Pseudovetenskap

När klassen befinner sig på Fridas lektioner bombas alltid twitter lite extra mycket
 

En dag närmare jul

Hej på er! Nu är det 21 dagar kvar till julafton, iiiiiiiiiih LÄNGTAR! Som ett litet barn haha, men det är något speciellt med julen iår känns det som.. är alltid ivrig och längtansfull innan jul men iår är det mer än vanligt. Dags att börja julklapps handla snart också, ÅH SKA BLI SÅ MYYYYS!
Jag och Caroline på matten idag! (Värst vad jag ser glad ut då haha på matte lektionen, är det ens möjligt?!)
HAHAHAH tog oavsiktligt denna bild när jag skulle spegla mig i mobil kameran REEEEVAFULHAHAHEHE

FÖRSTA ADVENT

 

Breaking Dawn

Igår kväll mötte jag upp Elin och Emma för att kolla på bio! Ingen av oss hade sett Breaking Dawn part two så den fick det bli! Mycket bra film faktiskt, en av de bästa twilight filmerna helt klart!
En annan sak.. Det suger verkligen att mina höst skor har förstörts.. haha appropå ingenting. Jag gillar verkligen dom, så det får bli att lämna in dom till skomakaren denna helg. Inte bara sulan under skon har blivit konstig utan själva klacken på skon har fuckat upp sig och förstörts.. BLÄ.

RSS 2.0