Man måste vara innovativ

 
 
Idag gick jag, Pao, Liv, Isabella och vår danslärare Pontus och delade ut snövit flyers på stan till folk + lite dekoration av granar, träd och cyklar hehe. Sen drog jag och mamma till netonet och köpte en ny plattång till moi! Har inte plattat håret på nästan tre månader nu, dels för att min plattång gick sönder då och dels för att jag ska försöka att inte platta mitt hår så himla ofta. Hade tänkt att önska mig en i julklapp men vi kom på att jag behöver platta mitt hår till snövitföreställningarna (lol) så det blev en nu iallafall. En ghd! I hope it's good. Nu måste jag skriva klart min del av media gruppredovisningen och plugga psykologi, vi har något "reflektionspapper" på måndag som vi ska skriva som enbart kan höja betyget och inte sänka, jag känner att jag måste få riktigtriktigt bra så jag kan höja mig till det betyg jag fick i förra psykologikursen iallafall, nej men det måste jag helt enkelt. Måste skriva på mitt retoriktal också, men det får bli imorgon!

Osammanhängande som fan

Helg! Awesome duuude. höhö.
 
Idag hade vi först en lektion som ej var lärarledd, jag och Louise satt i sofforna och jobbade lite på vårt kommunikations/psykologi grupparbete. Men mest satt vi och hade allsång, bland annat till en låt från niveareklamen vi analyserar "So I guess I tryyyyyyyy" lollll.
 
Sen hade vi tråkig matte, galet skrattig lunch, 20 minuters samhällskunskap då vi skulle till adventshögtiden i aulan där det bland annat sjöngs fint av musikeleverna.
 
Annars då, hmm Sofia blev dödad på killer idag, det var bannemig på tiden, eller det är tråkigt men kan faktiskt inte fatta att hon överlevde så länge då hon inte satsat så mycket. Mathilda har vunnit killer i hennes grupp och går därmed vidare, wehåå.
 
Öööh Jag och Sofia skickade döfina snapvideos på italienskan till folk också.
 
Justee och ett litet barn påstod och sa till sin pappa att jag följde efter henne och hon började gråta och grejer. Stelt. Antar att jag ser farlig ut. Akta er
 
Fint inlägg:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 
Hejdå
 
:)

You don't have to jump to fly with me

 
Hejsan! Sitter i skolan ensam för extramatten är tydligen inställd. Det var ju kul när jag kämpade för att komma hit när jag egentligen har sovmorgon och så är den jävla skiten inställd. Men men, nu sitter jag i soffrummet och lyssnar på reverse skydiving som jag inte lyssnat på sen i våras. Ska ta och plugga lite italienskaglosor hade jag tänkt mig. Vi höres!
 
 
 
Har köpt mig en stoooor guldig goskofta! Bilden till vänster togs när jag testade den inne i affären (bikbok) och den högra är en dålig bild på hur jag bär den idag. Med en svart klänning från hm, klocka från Tommy H, armband från Juicy C, Marc J örhängen + ring och klackar!

Hairdonut

 
 
 
 

Tre olika

 
Tre bra bilder från i somras. Den första var efter skolavslutningen och alla var glada nöjda och lättade att vi bara nån timme tidigare hade officiellt fått vårt första sommarlov som gymnasieelever. Bilden till vänster togs kanske när vi hade ca två veckor kvar av lovet. Jag, Sofia, Mathilda och Louise satt och snackade om vår sommar och hade det mys. Det var stekhett ute den dagen och alla svettades som grisar. Senare den kvällen drog jag, Mathilda, Sofia och Tobbe på en fest också kommer jag ihåg. Till höger var det kräftskiva i knivsta som gällde. Vi hade börjat skolan en vecka tillbaka och vi alla tyckte att detta var ett perfekt sätt att avsluta sommaren på. Jag kände bara ungefär hälften av dem som var med så det var roligt att träffa lite nya människor. Har många bra bilder och fina stunder från sommaren 2013 som jag mer än gärna vill återuppleva.
 
 

Läs

 

Tjejmys

I fredagskväll mötte jag upp Mathilda, Olivia, Louise och Sofia för en mysig middag på China Garden. Mathilda fyller år på måndag så vi hade köpt henne en liten present från the body shop också. En riktigt supermys middag var det, jag gillar er brudar, ni äger! Igår drog jag till gränby en timme med mamma för att kolla om hm hade ett par byxor som inte fanns i stan men det gick inge vidare, fick iallafall med mig ett vinrött linne och en svart långärmad baströja hem. Sen gick jag till salabacke där det vankades Snövitrepetition hela kvällen, de var självklart kul men lite segt. Idag blir det dock lite mer spännande då vi ska till scenen i Eriksberg och ha genomdrag där! Det börjar närma sig.. Boka biljetter på uppsaladansakademi.com ! Jag spelar Snövit den 7, 13 och 15 december.
 
Mamsen var otroligt snäll och köpte mig ett par nya svarta urban ears igår! Mina försvann ju i påskas i Miami efter vi hade varit på kryssning i karibien (då någon bröt sig in i vår bil, tog min och min ena brorsas handbagage där vi hade massa fina och betydelsefulla saker så det var ej roligt). 

mums från hm


 
 
 
 
 

Den 21 november

 
Jacka från hm, mammas gamla grå stickade polotröja, sjal och väska köpt i Istanbul, skinnhandskar från Åhlens, Nike Air Max, glittriga strumpor, Michel Kors klocka, Marc Jacobs örhängen + lite ringar

Killerkatte

Hejsan! Jag ska strax bege mig till träningen men först hade jag tänkt skriva ett litet inlägg, mhmm. 
 
Idag var det en väldigt spänd stämning på katte so to say. Det är nämligen så att tävlingen KILLER är igång. Det går ut på att man för det första anmäler sig, sen få man en lapp med ett namn på en annan deltagare som du sedan ska "döda" genom att gå som närmast 3 m ifrån personen och skrika "KILLER" och sedan springa och ta personen. När offret har dött och då åkt ut ur leken ger offret sin lapp till mördaren som då ska fortsätta att leta upp offer. Till slut kommer det vara the last man standing och då har man vunnit en kattejacka och ett par urbanears. 
 
Jag ville typ inte vara med först men jag föll för grupptrycket haha. Fan vad nervös man blir att att köra detta, sjukt spännande! Dock inte lika spännande längre då jag blev dödad redan efter min första lektion, en kille stod utanför klassrummet och väntade på mig, visst ville jag åka ut tidigt men inte sååå tidigt. Älskar att det var många som har bytt profilbild på fb, insta, twitter osv, även förklätt sig i luvor/solbrillor för att inte bli igenkända, nää men det är faktiskt riktigt roligt att se folk bli dödade i korridorerna!
 
Nej nu måste jag verkligen dra för att inte missa bussen! Kanske lägger till en bild i inlägget senare, det värsta jag vet är långa inlägg utan bild. Ciao
Louise, Sofia och Mathilda in disguise. Det är många som ser ut som dem konverterat till islam i kattes korridorer numera

Hade

- hade psykologiprov imorse och det gick åt fanders
- hade tänkt försöka dra mig ur "killer" som startar på ons, men sen ändrade jag mig
- hade måndagsmys efter skolan med Ingrid hemma hos henne innan träningen, alltid bra
- hade modernklass som alltid på måndagar
- hade tänkt plugga nu när jag kom hem, nää
- hade tänkt sova typ nu
- hade hade hade bara tänkt säga hej

Kommer inte ihåg senaste gången jag kände mig "väl förberedd" till ett prov

                                                                                                
Tänk om man var en katt, bara gosa och leka hela dagarna. Jag ska nog bli som Zingo i mitt nästa liv.

Dagens känsla


Helg fast ändå inte

 
PLUGG är det jag måste göra i helgen. MASSOR av PLUGG. Har bland annat psykologiprov på måndag och jag har inte börjat plugga. Känner mest nejtack och hejdå men så fungerar det inte, ickesanicke, det var ju synd. Annars så ska jag lära mig ett litet extrainsatt solo till snövit imorgon, ska bli spännande. Och idag var jag hos kiropraktorn INNAN skolan igen, det har blivit mycket bättre sen första behandlingen i måndags men inte tillräckligt och inte efter imorse heller hmm "med ungdomar i din ålder brukar det räcka med två behandlingar men du behöver minst en till" aha, såklart, så ska dit nästa torsdag igen! Hyfsat lättsam fredag har det faktiskt varit idag. Kom 30 min sent till kommunikationen där det kollades på en dokumentär om media, diskussion om en bok på svenskan, grupparbete på matten, plugga inför prov på psykologin och en väldigt bra film på italienskan. Ikväll är planen bara att chilla galet. Najz

Flyers

          
 
 
Nu har snövitbilden fått liv i form av både affischer och små flyers. Haha det sitter typ 10 st runt om på dansakademin och ja ba "aah jag är överallt", creepy! Tog iallafall med mig en liten flyer hem hihi, jag lär få flera sånna och möjligtvis några affischer för att sätta upp lite här och var. Haha bilderna blev olika stora.. näämen
 

Gröna plättar och grönsaksgryta

Ska snart ta bussen till dansen men först lite vegetariskt från igår, gottigottgott! (Inte så fin bild dock)

 

Vitt på vitt

 
Croptop//newlook, kofta//mammas gamla, manchester kjol//mamma sytt, väska//Istanbul-celine (isch), klocka och örhängen//Marc Jacobs + Calvin Klein kappa, höstskor och sjalen från istanbul som sticker ut ur väskan på bilden.
 

Give me your attention baby

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Treasure-Bruno Mars och Blue Jeans-Lana Del Rey är två låtar som jag just nu spelar på repeat.
Fantastiskt bra.
 
 

Kiropraktor, skola och jeans

1. Var hos en kiropraktor idag INNAN skolan (och nej jag har ej sovmorgon på måndagar, kom dock lite försent) för att kolla upp hela mig (höfter, knän, hälsenor, axlar, nacke osv). Men det är framför allt mina höfter som krånglar för tillfället. Hon knäckte typ allt som gick att knäcka och lite så, kroppen har känts öm och trött hela dagen och jag får inte dansa varken idag eller imorgon. Okej att jag missar dagens träning då jag har en modern lektion men imorgon kommer jag alltså missa tre träningar.. Så jävla synd! Aja, får mer tid att plugga iallafall, skoj det. Ska tillbaka för en till behandling på fredag, INNAN skolan igen.
 
2. Kom 25 minuter sent till första lektionen (psykologi) pga kiropraktorsbesöket, hade sedan sociologi, lunch, matte och engelska. Hände inget speciellt
 
3. Drog ner på stan efter skolan för att kolla efter jeans. Hatar att prova jeans. Usch. Känner mig bara stor o ful när ingenting funkar och man måste pova 100 st innan man hittar någon. Jag befinner mig i krisläge gällande jeans just nu, mina svarta mjuka "stretch" jeans börjar både tappa färg och gå sönder, mina mörkblå levis har blivit missformade och även dem har gått sönder. Sen äger jag inga jeans som jag använder. Vill iallafall ha nya svarta och mörkblåa. Sen så vore det underbart att hitta ett par snygga bootcutjeans också + fler vanliga tighta blåa jeans. ÖNSKA MIG LYCKA TILL I RESAN ATT HITTA DETTA OCH HA RÅD MED ALLT.
 
Älskar verkligen dessa bootcutjeans från tommy hilfiger!

Insta

 

Gamla goa dansklass

Herelius took the pic
Det var underbart att träffa dessa människor igen (även fast alla inte var där). Först åt vi middag på Basilico (sjukt mysigt ställe), pratade en massa, hade det bra och sen drog vi lite spontant hem till Annika i sunnersta för att kolla på quadrennium (classic). Efter vi tjoat och skrikit och hurrat åt varje nummer började vi dansa runt, satte om hela skivan igen och började dansa med hahah, så bäst, orkar inte

Mot stan, mot middag, mot gamlagoadansklass


Maximerad avslappning mitt på köksgolvet


I N S P O - H Ö S T

 
 
 

Onsdag

Italienska, engelska, lunch, inställd svenska, föreläsning på sociologin. Föreläsningen var helt sinnes, orkar inte förklara helt men det var två "föreläsare" som pratade om sitt en i taget, ena var för vapen och andra var fredsaktivist. Ni kan ju tänka er hur stämningen i rummet vart haha, helt crazy. Men jag förstod att någonting var på tok, det hela är irrelevant, att skolan skulle bjuda in båda dem SAMTIDIGT och i frågestunden så kom det dels en hel del laddade frågor från eleverna men även att de två typ stod och debaterade mot varandra för sin sak vilket inte är därför de var där liksom. Sen kaosade allt på slutet och till sist berättade de att de var skådespelare osv. Några av mina kompisar hade redan gått på en sån föreläsning så de sa nästan helt från början hur allt var fejk men det var fortfarande väldigt intressant och ett roligt sätt att föreläsa på tycker jag! Ikväll har jag två dansklasser, jazz och balett. Vet inte riktigt hur det kommer att gå pga att mina höfter, knän och hälsenor har fuckat ur totalt men men, det lär visa sig. Ska försöka börja på min idrottsanalys också, om finmotorik och koordination haha
 
Myspojkar

Balett x2 och jazztisdag

Ingen har bättre tisdagskvällar än vad jag har, sådeså.


SNÖVIT

 
Nu allesammans, kan man boka biljetter till snövit! Tryck HÄR för att komma till dansakademins hemsida för biljettbokning. 0-5 år gratis, 6-19 år 60kr, 20 och uppåt 90kr såå det är billigt och bra! Man betalar när man hämtar ut dem, dvs på plats ca 30 minuter innan föreställningen börjar. Jag spelar snövit lördag den 7e (19.00), fredag den 13e (15.00) och söndag den 15e (15.00) december!
 

Bron | Broen

 
Ett jävla bra tips på en grym kriminalserie. Utspelar sig i malmö och i köpenhamn. Den går klockan 21.00 på söndagskvällar, finns även på svt play, riktigt sevärt!

?

 
Hejsan! Spenderar de sista tre dagarna på lovet med att repetera snövit i salabacke. Det är kul, det tar upp mycket tid dock, verkligen de HELA sista tre dagarna på mitt lov går åt detta så jag kommer vara helt slut i kroppen när skolan börjar. Har en utvilad hjärna i allafall haha. Nu har vi nästan satt alla scener i hela föreställningen och man känner att det börjar närma sig snart. I fredags provade vi lite kostymer haha och bilden ovan visar vad "skogsväsen" ska bära för något. I de föreställningarna jag inte spelar snövit kommer jag gestala "hov" och "skogsväsen". Men vi kommer att ha någon form av jacka över haha, hade protesterat om vi skulle dansat i enbart gråglansiga helkroppsdräkter. lol. (har btw träningstightsen under på bilden haha). Hovet ska ha fina korsetter och snövitsklänningen som inte är helt klar ännu verkar bli mycket som den klassiska disneyklänningen, spännande!

Nike Air Max

Köpt i en sportsko butik i den "modernare" delen av Istanbul (den asiatiska delen) för ca 900 kr.

Istanbul del tre, shopping

 
 
Céline väskan är självfallet inte äkta. Eller det är faktiskt äkta läder så den kostade endå en del men fortfarnde ett bra pris för skinn. Men själva märket är inte äkta, är inte så galen så jag köper en väska för 24 000 kr liksom haha. Denna kostade runt tusenlappen efter en lite prut på den stora basaren i gamla delwn (den europeiska). Kunde fått en likadan fast i plast för typ trehundra kr men ville satsa på en äkta skinnvara med bra kvalitet.
 
Den första sjalen är köpt på en ganska liten tygbasar efter lite övertalning av han som sålde. Nu såhär i efterhand är jag väldigt nöjd.
 
Den andra sjalen är köpt i en butik i den "modernare" delen av Istanbul (den asiatiska delen) Fanns sånnahär överallt men det var iallafall där den vart köpt. Har velat ha en burberry liknade sjal ett bra tag nu, var nära på att köpa en i skottland men det blev inte av. Nu är jag nöjd.
 
Mobilskalet köptes i palatsets vi besökte souvenirshopp. Det är ett av mönsterna från kakelplattorna inuti själva palatset. Unikt och coolt.
 
Pillerdosa att ha värktabletter i, tänkte att det kunde vara lite sött haha.
 
Örhängen köpta i nån butik på nån gata. mamma köpte två par, ett par svarta och ett par blå och jag dessa. Vet inte om jag kommer att använda dem, är tyvärr inte så mycket för hängiga örhängen. Eller jo jag är för dem men jag använder det inte så ofta. Men det ska det bli ändring på.
 
Köpte mig även ett par nike air max. Är ofantligt nöjd. Har en bild på dem men de passar inte in bland övriga bilder här så det får bli i ett annat inlägg.
 
 

Istanbul del två

Även i den här inlägget är bildern inte i ordning.
Vi tog en båttur.
Utanför palatset jag nämnde i förra inlägget
Trallade runt lite inne i Istanbuls Moskeér
I skyltfönstrerna fanns det bland annat sånna här. (btw vet ni hur mycket baklava jag har ätit de senaste dagarna eller haha)
Njuter av solen i väntan på lunch
jag och mammi
i tisdags var det turkiets nationaldag och då förberedde sig alla poliser (alltås verkligen ALLA, det var säkert över tusen poliser runt om i området) på att det kanske skulle föras någon form av demonstration
Och så blev det! Man ser inte så bra men bakom raden med alla vita hjälmar (poliserna) förs det demonstrationer. Det var dock inte så mycket som de var beredda på.
 
Det kommer lite bilder på vad jag shoppat också men annars var dessa bilder de jag har att erbjuda!
 

RSS 2.0