British virgin islands

Har åkt feeeet båt i två dygn nu och vi är framme på första ön (som har wifi!!!!!) så ja passar på att göra ett inlägg:) bussar på en najs nytagen bild också!


5 Napkin burger + sweet potato fries

Miami är naaaaaajs, bild på min fantastiskt goda middag igår! Senare idag drar vi på kryssning, taggelitagg whopwhop!!


TIDSINSTÄLLT

VARNING VARNING! KOMMER EJ KUNNA UPPDATERA BLOGGEN SÅ MYCKET NU NÄR JAG ÄR PÅ SEMESTER I KARIBIEN DÄR MAN MÅSTE BETALA DYRT FÖR INTERNET. NÅGON ENSTAKA BILD HÄR OCH DÄR KANSKE MEN ANTAGLIGEN INTE SÅ MYCKET MER ÄN SÅ, KOMMER TILLBAKA ORDENTLIGT OM TVÅ VECKOR IGEN, HA EN SUPERBRA PÅSK!
 

Detta blir grymt

Taxin kommer och hämtar upp oss för att köra till arlanda om ca 30 minuter, sen är det off to Florida and the Caribbean!!! (Om man inte räknar med mellanlandning i England)

Förresten så har jag mina standard närmanreserofantligtlångtbyxor på mig! Så sköna, och galna. Har haft dom typ de 3 senaste gångerna jag rest med flyg haha:)


Livet leker

Shoooo
Min dag har varit riktigt bra! Först var det skola, 4 lektioner och det kändes inte så jobbigt som det brukar göra.. Kanske har det någonting med att jag drar imorgon? haha. 
Efter skolan mötte jag upp Sofie för en middag på Cupido innan vår första Snövit repetition! Skoj skoj!! Haha fast jag är inte sådär jättevan att bli lyft (vilket jag och Sofie blir konstant nu) jag brukar oftast vara den som lyfter men det funkade mycket bättre än vad jag trott så jag är glad!
Sen jag kom hem har jag packat klart det sista och nu ska mina sänglakan bytas ut har jag bestämt och sen ska jag måla naglarna i någon somrig färg! Får se om jag ska kolla på topmodel Sverige sen, om det inte blir för sen (ska trots allt upp i vanlig skoltid imorgon ich, planet lyfter nån gång vid elva så typ runt sju)
Godnatt!
Just nu
 
 
Slänger in ett lycka till och ber lite för alla mina kära klasskompisar som har både matteprov och tal "läsning" imorgon!! :*

I'm feeling good

Känns så sjukt bra att packa ner somriga kläder i resväskan! På tisdag åker vi. SKA BLI SÅ SKÖÖÖÖÖÖNT

Stockholm, dansmöte, längtan

Hej!
Idag har jag varit i Stockholm för att fira min kusse som fyllde år vilket resulterade i mängder av kakor, bullar, tårtor osv. Perfekt nu inför kryssningen:/ haha skämtosido! Avstod dock från typ hälften;)))))) Sen fick pappa köra snabbt som attan så jag inte skulle komma sent till mötet i salabacke för ett möte med dansensembeln. Vi fick träffa alla som ska vara med i föreställningen och presentera oss för varandra sen fick vi repschema, rolllista (vi vet ju redan våra roller men endå) och upplägget av scener. Sen så fick vi även lyssna på en del utav musiken som min danslärare håller på att skapa (han är typ musiker, dansare, clown, ljudochljus tekniker osv haha.) och en massa andra saker!
Appropå någonting helt annat... DRAR OM 3 YNKA DAGAR!!!!! Ska bli så skööönt. Bara bruna ben och turkost vatten.
 
 
Happyhappyhappy girl

Scifest

Hejhopp!
Är just nu på vetenskapsfestivalen med min klass! Vi har blivit indelade i grupper som ska vara på olika stationer, min grupp börjar klockan elva men alla var såklart tvungna att komma hit nio för att det skulle finnas maaaassssa roliga saker att göra undertiden. Finns ingenting, dom sakerna kommer inte att vara tillgängliga förrän det är vår grupps tur. Tack. Tack för den.


Torsdag

Hej!
Nu sitter jag med Ulrika och Klara och pluggar! Dom gör matte och jag gör svenska tal eftersom jag är tvungen att göra det imorgon:( medans alla andra ska göra det på tisdag.. Jag sitter nämligen på flyget då!! Det går inte bra. Aja nu ska jag dra mig från katte och ner till stan sedan vidare till salabacke och dansaaaaa

Bjussar på en relativt gammal bild a la Sara och Alexandra också!


HEEEEJ


Bananplättar, pannkakssirap och kvarg med mosade hallon och blåbär, kokosflingor & valnötter som topping!

Nedan ser ni en bild på min lunch gjorde när jag kom hem från skolan tidigare idag, mums vad gott det var!!


Franskalektion!

Sitter och väntar på att franskalektionen ska vara över för att sedan ha naturkunskap och klassråd sen sluta klockan 12 pga inställd svenska.. Wehoo


Kulturnatten 2012


VILL ÅKA NU


En oväntad vänskap

 
Såg denna igår kväll, helt fantastisk film! Om ni inte har sett den så måste måste måste ni ta er tid och kolla på den.

Städ, gym och talskrivning

Rubriken beskriver vad jag kommer att syssla med denna soliga lördag. Ska kolla med mamma om vi kan dra till stan och köpa en tvättkorg från household som jag checkat in åt mig och mitt rum också! 
Ha en bra dag allihopa!

För ca 14 år sedan


Portfölj

Älskar att jag fått ärva min mammas gamla portfölj! Den är så fin tycker jag:) Ganska tung dock, och så får man inte direkt in typ dans eller idrottskläder men det är inte det den är till för, dock är den verkligen så sjukt skön att ha A4 papper och datorn i!! Började använda den för ca 2 veckor sedan, då jag fick den haha. Ska användas flitigt dom dagar jag kan åka hem innan träningen!
 

Hej

Orkar inte skriva nu, ska njuta av en vardagskväll utan något plugg att ta itu med. Har glömt bort hur det känns. Underbart!!! Ska firas med det nyaste avsnittet utav pretty little liars och sedan med att sova.

Gosigaste pluggsällskapet


Kan det inte bli varmt ute bara

Fulaste att kjolen har hakat upp sig lite åt vänster haha

Min dag

Hej! FAAAAAAAN VAD SKÖNT ATT JAG INTE BEHÖVER PLUGGA MER NATURKUNSKAP PÅ ETT TAG, provet hade jag imorse, och hmmm.... nej. Det var fyra stora frågor, en obligatorisk och så skulle man välja två av dom tre andra. Det obligatoriska gick bra (FÖR DET HANDLADE OM DET ÄNDA SOM HADE GÅTT IN I MITT HUVUD) men dom andra gick skit, hehe fan:/ Aja gjort är gjort.. Vi hade ett semenarium på svenska idag också om en pjäs vi såg förut + om nån språkartikel. Skönt att få det gjort med kan jag säga! Nu ska jag plugga psykologi till provet på torsdag och sen ska jag iväg till min massadansträningstisdagwhopwhop!!!
Ciaooooo

Matchymatchy


Världens bästa klass överraskade världens bästa lärare idag som fyllde år igår

 
 
 
 
Och där med bröt jag min nyttighets överrenskommelse med mig själv men what to do? Jonas fyllde ju för faken år. Nu blir det ingenting mer onyttigt förrän jag åker iväg! Två veckor lär jag klara av haha
 

Här har vi en såndär så kallad "dagens" då!

 
 
Fattar inte varför mina lår ser smala ut?! cp bild. För att vara mina lår dvs dom är typ jättestora egentligen, hehe..:(
 

Skal

Jag äger 4 stycken skal till min iphone. Det blåa köpte jag förra vintern i Usa (mitt första, när mobilen var helt ny) Och det har inte blivit av att jag köpt några fler skal förrän typ 2 månader sen hehe..Men dom andra tre kommer iallafall från fyndiq.se! Är mycket nöjd=D
 
Jag beställde bara det orangea egentligen men dom skickade det lila skalet istället, då mejlade jag och sa att det vart en fel leverans och då vart det lite trevligt när de sa att jag kunde behålla det lila skalet och få hemskickat det jag beställt från början. Köp 2 betala för 1 haha! Diggar ju det lila också dessutom!
Transparant skal är sjuuuukt värt! Ser ut som man inte har något skal på alls så det är toppen! Det tråkiga är dock alla repor som tillkommer, syns bara i ett visst ljus i och för sig men endå.

Snövit

Det var detta jag snackade om för typ en vecka sedan när jag hade en nyhet gällade dansen:
Jag fick alltså huvudrollen.. Hur sjukt? Haha var verkligen inte förberedd på det, vart jäkla förvånad när min danslärare ringde mig och berättade detta, och jätteglad förstås!! Ska bli riktigt roligt att sätta igång med repetitionerna inför detta snart=) Längtar som en galning! (+ att Sofie, en danskompis till mig också blev snövit gjorde mig jätteglad! Ska bli så kul att få dansa ihop på repen, dock lite tråkigt att vi inte får göra det i föreställningarna sen haha..)

Naturkunskap, gym och melfest (BEGGGGGINGGGG)

Hej!
Försökte mobilblogga från gymmet idag men det gick inte.. Aja denna dag har bestått av naturkunskapspluggade, gymmande och melodifestivalen! Självklart röstade jag på Anton, begging! Lite lustigt, jag har faktiskt dansat med honom för två sommrar sen, på bounce summer camp! Han var assistent till Alvaro =) och så frågade han mi om jag kunde filma honom, Alvaro + någon till när dom körde en dans och ja ba "jaaaaaaa:''')" (man smälter ju när man ser honom)  Jag hade ingen aning om att han kunde sjunga haha så fan vad överraskad jag blev på deltävlingen när dom ba nu är det dax föööööör ANTON EWALD, wtf OHMAJGAAAD, ANTOOOON :D haha han brukar ju vara bakrundsdansare SHIIIT, haha jag blev galet glad hihi. Men tyvärr kom Robin etta, inte så jätte bra låt men inte dålig heller men jag absolut älskar dansen som är till! (+ Antons dans som var grym, vill lätt lära mig den!)
Nog snackat om melfezt, nog snackat för idag!
 
Från gymmet tidigare idag!

Plugg på en fredag, vem är jag ?

Hejsan! 
Äntligen helg!! Dock måste jag plugga typ helatiden harn nämligen naturkunskapsprov jag inte börjat plugga till på tisdag och psykologiprov på torsdag + en engelska redovisning på måndag och ett semenarium om en massa gejer på svenskan på tisdag. Mördar veckan komer snart alltså.. Idag hade jag historia prov också, gick sisådäääär skulle jag väl säga. Det var iallfall sjuuukt värt att sitta tre timmar igår kväll/natt efter dansen och plugga, om jag inte hade gjort det skulle det antagligen gått åt helvete även fast jag hade pluggat ganska mycket i typ en vecka för detta haha..
FÖRLÅT FÖR TRÅKIGA INLÄGG MEN NI FÅR HÅLLA UT ETT TAG, SKA FIXA LITE ROLIGARE INLÄGG I HELGEN DÅ JAG TAR PAUSER FÖR ATT PLUGGA.
 
Juste ja angående rubriken, jaaa jag måste sätta mig med natukunskapen nuuuununuunuu ett tag och det suger, vår lärare ba "asså ni borde ha börjat plugga till det här provet förra måndagen och det kommer inte gå bra om ni börjar nu" AMEN VAFAN VI HAR HAFT MASSA GREJER DENNA VECKA OCH HAR INTE HUNNIT BÖRJA OCH DET BLI JU INTE DIREKT BÄTTRE NÄR DU SÄGER ATT VI I PRINCIP INTE KOMMER ATT KLARA OSS NU. orkarej

Vad gör du? Pluggar, såklart.

Precis så Louise!.. Historia skit


Förlåååt

Sorry att jag inte bloggat så bra dom senaste dagarna, men det är så fruktansvärt mycket att göra just nu. G.A.L.E.T mycket i skolan + all dans. Har precis insett att det inte fungerar jättebra att dansa 1,5-4 timmar i princip varje dag och få det att fungera med skolarbetet.. och så gym en gång i veckan på det också!
 
 
 
:/
 
Om tre veckor är jag där, håll uuuuut nu bara

Heeeej jag är superdupermegastressad


FÖR. MYCKET. PLUGG. FÅR. ÅNGEST


DESIGN MED MERA

KAN NÅGON SNÄLL GÖRA/HJÄLPA MIG MED EN SNYGG DESIGN OCH SÅNT? KAN EJ SJÄLV FATTAR INGENTING OCH ÄR TRÖTT PÅ HUR FUL BLOGGEN SER UT, HAHA. ELLER SKA JAG FLYTTA DEN TILL EN ANNAN BLOGGPORTAL KANSKE? FORME ELLER DEVOTE? OCH HUR GÖR MAN DET ISÅNNAFALL? ÄSCH, JAG VET INTE.. OCH JAAA JAG ÄR MEDVETEN OM ATT JAG SKRIVER I CAPSLOCK (ÄR LITE DESPERAT HEHE).

Helgfrukost är den bästa frukosten!

Provade att göra bananpannkakor för första gången imorse, blev riktigt gott tycker jag! Enligt de flesta recepten på internet står det att man bara behöver ett ägg och en banan men då blev mina bara banangegga så jag tillsatte lite grahamsmjöl och då gick det super! Hade lite kokosflingor på ytan också, rekommenderar! Blåbärhallon "mos", jordnötssmör och pannkakssirap det det=)

Fredag eftermiddag med min gosis Zingo


RSS 2.0