Instagram

Följ mig gärna på instagram! alexandraholmberg heter jag där!
En del av mina bilder jag lagt upp där!
 

KLIMATROLLSPEL

Idag var det dags för klimatrollspelet med klassen! Riktigt heta debatter om framtidens klimatförändringar. Grymt satsigt det hela måste jag säga. Efter lunch (då detta var slut) så hade jag tre lektioner. Svenska, sov i princip på engelskan och en väldigt tröttsam franska lektion. Sen var det träning!
Lite bilder från pauserna i dagens klimatmöte:
Mina kära indiekompanjoner
Team Indien! Bild från min instagram
En till Indie-bild
Chandi Harah
Pong från Kina
Ping och Marushka från Kina och Ryssland
Dimitri från Ryssland
Indien och Kinaaaaaaaa
Saudi-arabien!
 

BLOGGTIPS!

Måste tillägna detta inlägg åt två helt fantastiska människor som har en helt fantastisk blogg. Det är nämligen så att Sofia och Hannes har gaddat ihop sig och startat: pingopong.devote.se Fett värt att kika in, jag lovar!!! Jag kommer att få göra ett lite lustigt inlägg där varje måndag dessutom, det får ni bara inte missa!!!
 
 
Okej jag märker att det inte riktigt funkar med länken med ni kan ju bara skriva in adressen själva, jag har inte riktigt lärt mig det här med länkar än hehe..

Jag är fantastisk

Jag har kommit på en sak!!! Jag är fantastisk, alla är fantastiska, allt är så fantastiskt! Tummen upp för det!
Hahah ingen orkar, men jag har lovat mig själv att anväda det ordet dagligen till allting, fett grymt, fantastiskt. Tänker er detta: om någon säger... Jag fick A på provet!!!!! FANTASTISKT ska man då svara istället för typ bra jobbat. ÅÅÅÅÅH DETTA ÄR SÅ GENIALT
 
 

MMMMÅNDDAGMÅNDAAAG

Ännu en måndag har snart passerat förbi.
Idag hade jag bara engelska (där jag skulle presentera en nyhet, tjohoo vad roligt) och matte! Både samhällskunskapen och historian var inställd. Jag drog sedan till max och käkade lunch med juttvar och mjölkkannan och efter det mötte jag upp Tobbe på cafe 018 för att jobba med klimatrollspelet (SARA DISSADE OSS). Även Kina gruppen var med, dvs. Sofia, Hannes och Caroline!:)
Nu ska jag dra mig till träningen om några minuter, CHINGTJONG!
 

Helgens inköp

Bälte som inköptes igår på åhlens för 199 kr
Skjorta köpt idag från boomerang på deras utförsäljning! 400 kr istället för 900
Ett par tumvantar från boomerangs utförsäljning as well! 100kr istället för 500 kr (asså ofta dessa har kostat 500 spänn?!.. Sååå fina är dom inte satt man köper dom för den summan tycker jag)
 

Fick även tre par strumpor från mamma i fredags, men det tar vi en annan gång haha! (DET KANSKE INTE ÄR SÅ INTRESSANT MED STRUMPOR MEN JAG ÄLSKAR STRUMPOR SÅ DET KOMMER NÅGOT INLÄGG OM DET NÅN GÅNG!)

Söndags gym

Har precis vart på gymmet med päronen. Körde lite crosstrainer, sprang massa intervaller och efter det var jag helt utmattad så då körde jag lite styrka och stretch!
Känner mig mucho duktigt!

En lagom svettig Alexandra på bild


QUADRENNiUM

Showen i nian. Så mycket slit. Så mycket bråk. Så mycket skratt. Så mycket adrenalin. Så mycket saknad
 

Fredag, jaaaaaaaaaadå

Att det kan vara så skönt med helg, åh! Idag har varit ännu en mycket bra dag, sovmorgon till tio sedan matte, idrott och svenska sen mötte jag upp mamma vid hennes jobb och precis när jag kom dit så hade brandlarmet i byggnaden.. kuuuuul, falskt alarm dock! Lite irriterande bara då vi var tvunga att vänta för att gå ner i parkeringsgaraget och rulla till Stockholm. Det tog 1 timmes och 45 min att ta sig dit btw. 1 TIMME OCH 45 MIN!! ska ju fan ta 40 minuter, men nejdå inte när vi åker dit. Vi trallade runt lite på stan innan vi käkade en stressig middag för sedan det var dags att småspringa lite till Operan för att vi skulle hinna. Att kolla på balett är så himla trevligt tycker jag! Törnrosa såg vi denna gång, mycket fin! (Alla ba ååå jag ska till shm ikväll skaru dit?!.. Njjaae själv ska jag då till Operan för att kolla på balett hehe men det är också kul!.. Öh haha okej.. :S :P) fett fin parantes
Operans tak!

En bra dag

Har haft en så otroligt skön dag! En enda lektion bara från 10.10-11.40 och vi skulle koka vatten (naturkunskap) man ba värt, aja sen så drog vi ett gäng och käka lunch på subway innan jag, Tobias och Sara skulle plugga och fika och göra en massa grupparbete till nästa vecka då klimatrollspelet tar plats! Det var otroligt trevligt måste jag säga. Vi satt där (Café 018) i 4 timmar typ (men ni kan vara lugna vi jobbade inte ens i närheten av så länge) haha! Men vi fick endå mycket gjort sådeså! Åt förövrigt en chokladmuffin och drack en islatte om ni undrar.............!
Tobbiieee
Saruman som inte riktigt ville fastna på bild, fast denna var lite cool.. man ser hennes ansikte dubbelt och hon gör olika miner på båda! :D
Detta var tydligen helt otroligt kul att göra med min mobil, två gånger dessutom!! 2 jädra timmar

SOLGLASÖGON EFTERLYSES

För nån månad sen upptäckte jag att mina solbrillor från urban outfitters jag köpte i Usa i somras är borta:'( Inte för att jag kommer att behöva dom nu i vinter men dom är verkligen helt borta (DOM VAR MINA NYA FAVVISAR!!!) Så jag är ganska ledsen över det faktiskt. Tror inte dom går att köpa i Stockholm men jag ska kolla nästa gång jag åker dit! Jag kollade också amerikanska hemsidan men då kostar det mer att skicka än vad själva glasögonen kostar haha.....:(
Här är en bild på dom (no shit) från i somras... åh kära sommar kom tillbaka! 

Rubrik ska det vara ja.

Hejsan! Slutade skolan för en timme sen men jag har suttit kvart i biblioteket pluggat lite. Men snart drar jag till stan för att äta och sedan massa träning!
Bild från Uppsala dansakademis senaste vårföreställning på stadsteatern, försök inte ens att leta efter mig (om ni måste veta så är jag den som står helt konstigt haha)

Måndag, igen

Shit det var fan måndag nyss? Veckorna går så fort!
Fick tillbaka mitt historieprov idag, jag fick ett B!!! Jag som tyckte det verkligen gick åt helvete när jag skrev det så ganska coolt faktiskt endå tycker jag! Och så vi tillbaka våra livscykelanalyser i naturkunskap (i mitt fall med ämnet BACON!!!) Jag och Emma fick otillräckligt på ALLT!!!! Man ba tack.De flesta fick samma som oss så man tycker ju att hon borde fatta att det är henne det är fel på. Hon sa att det BARA behövdes fakta och så skriver hon "jag saknade analys och argument" VA?! "det är meningen att det ska vara ett litet arbete" VISSTHÖRRU!!! Hon hatar vår klass.. Vilket är synd eftersom hon är vår mentor (inte min huvudmentor men halva klassens, jag har då bästa läraren på skolan som mentor istället<3333333333333) gffjfderjfpoCUNVT3M,CLXZM LACKARUR netjshg vfajdsgarck. +0986543w ewqfjdsh. ygajvc4752ftefwfwfruf4872dy588576543456789dkew
oqgjcjigurhguqoij'ödlgeovGTGUjufgFhHhH!!!!!.
Annars har dagen varit toppen! trött som få men bra endå:)

Skräckfilmsmarathon!

Igår kväll var klass S12D på plats hos Emma för ett skräckfilmsmarathon!
Jag mötte upp Saruman, johannamjölkkanna och Amandus som skulle köpa lite grejer inför kvällen så dom passade på att storhandla lite!
När alla hade kommit till Emma så satte vi igång första filmen, The uninvited! Vi såg sedan The woman in black och when a stranger calls
Emma och Elin hade sina pojkvänner med
Myyyys
Riktigt murrig bild men glada tjejer iallafall!
Tobias gillar grädde
S12D! (Fast alla var inte där)
Bild från imorse, Jag Emma, Emma och Emmas pojkvän sov kvar hos Emma (hahahah asså....Emma) Det fanns en del att städa om man säger så.. Jag och Emma sov i princip på söndersmulade chips och godispapper, kudden insmetad med choklad, håret fullt med grädde och mina händer luktade chipsdipp. man ba najs. Duschen efter jag komit hem var makalöst bra!
Vi som var kvar gjorde oss iallafall en brakfrukost (amerikanska pannkakor + gårdagens bakverk, godis och choklad!)
 
 
En riktigt bra kväll!

Bra lördag

Gick upp vid tio, drog till gymmet med päronen, åt god lunch här hemma och nu så ska jag om inte allt för länge dra till stan och förhoppningsvis möta upp några och sedan dra till Emma för mysfilmkväll med klassen där det blir att stanna hela natten lång! Ruggigt bra lördag så att säga!

Klippkort

Nu har jag äntligen lyckats att sätta in en gym träning i veckan (förhoppningsvis varje helg)! Kör på ett klippkort på tio gånger istället för årskort.. det är ju inte värt att köpa årskort om jag bara gymmar en gång i veckan liksom, detta känns säkrare med tanke på att jag även dansar sådär 6-7 gånger i veckan också

Fredagensfrulle

Här är en bild från min frukost imorse! Hann göra mig iordning mig lite snabbare än vanligt så jag tog vara på tiden och jag lagade till lite äggröra med ost på!
Strax innan minnet på mobilen var fullt så hann jag ta denna frukostbild... VIKTIGA GREJER SÖRRU

FFFFFFREDAAAAG

ÄNTLIGEN HELG!
Efter skolan var jag en sväng förbi hemmakväll och köpte riktigt jävla mycket godis inför filmkvällen imorgon! Kostade runt hundringen hehehe.. Aja S12D ska nog lyckas äta upp det! Skräckfilmer är det som kommer att visas hos Emma imorgon alltså. najs. jag. som. älskar. skräckfilmer.(<-------- NEJ) Vi kommer att kolla på fler skräckisar imorgon än vad jag har sett i hela mitt liv, jag har sett 2 eller 3 st tror jag och jag kommer såååå att spendera mer tid på att äta godsakerna än att kolla på självaste filmerna haha.
 
Jag har tyvärr ingen bild på den massiva godispåsen, mitt minne på mobilen är smockfullt.. ska försöka fixa det så fort så möjligt!


Problem fixat!
 

Trött-torsdag

Hej!
Jag har varit så otroligt trött idag! Höll på att somna på samhällskunskapen och så halvsov jag på naturkunskapen då det visades film, värsta sömnmedlet som finns! Sen efter lunch vart det lite bättre:)
Slutade fyra men jag stannade en stund och pluggade lite läxa och sedan bar det av till jazzen! Nu är jag helt slut och ska snart pallra mig in i duschen och sedan krypa ned under täcket och sova riktigt bra! Åh vad jag längtar nu haha
Godnatt!

Missemissemjauuu


Onsdag

Nämen tjenare!
Fem punkter:
- Skoldagen började klockan 10.05 och slutade 14.30 precis som varje onsdag:)
- hahah ååh jag älskar att twitter blev BOMBAT med tweets från heeela klassen på matten.. Lektionen var lite speciellt så att säga. 
- Har senträning idag, börjar halv niooooo.. bläää eller det är ju superkul men endå lite segt att åka iväg på kvällen och skit.
- Var det verkligen en heeeelt år sen det var öppethus i skolan/ på katte?! Jag kommer seriöst ihåg ALLT om hur nyfiken jag var och lite spänd på att jag antagligen skulle börja där.. åh herre vad tiden gå fort!
- Vill bara att det ska bli helg nu, lördag helst (Filmkväll hos Emma med klassen då, ska bli så mysigt!!)
 
 
Ingen vet vad detta var för sorts inlägg haha
 
Gammal egobild (gammal och gammal, från i vintras)
Ny egobild.. Och japp jag har samma klädsel på mig på båda bilderna. Det var typ det som var meningen med att lägga upp dom.. fast. man der ju inte typ ingenting. haha. det är en orange klänning iallafall. ojoj. magadsåcoolt.
 
 

Filt?

Har haft på mig denna värmande poncho, cape, filtsak.. Jag vet faktiskt inte vad det är för något!!!!!! Jag köpte den förra året på Åhlens iallafall! Mucho mysig! 
Strike a poseee!
Jag ser löjligt glad ut. Fast, jag är ju ganska glad haha

Daaagen

Kom hem för ungefär en timme sen och ska dra till dansen om ungefär en timme! Som jag sagt så har jag tre träningar på tisdagskvällar en balett lektion, en balett lektion med tåspets skor och sedan en jazz lektion, helt underbart!!
Har haft en mycket bra dag idag, hade tre lektioner + klassråd! Franska där vi skulle göra en muntlig uppgift i enrum med läraren... TUR att jag hade förberett mig lite grann (jag suger nämligen på franska så jag hade inte fattat någonting om jag inte kollat igenom det igår), Naturkunskap där vi har jobbat med klimatrollspelet som ska framföras i slutet av månaden tror jag och svenska där vi pratade debattartiklar om hen.. eller vi skulle snacka om hen iallafall men vi snackade om helt andra saker ist haha.. Jag vet att ingen bryr sig om min skoldag men skiterit.
Ulrika, Elin och Sara är riktiga töntar som spelar farmville.. men jag gillar dom endå:*

Skorna

Dagens detaljer.. HAHA jagvetintevarförjaggördetta
Halsbanddddd
Ringaaaaaar + Klockish
Och så skulle jag väldigt gärna haft dessa godningar på fötterna men jag har ett sår på tån som skulle komma i kläm och gå upp så det sket sig.. Har aldrig använt dom:(
Och så en liten mongobild som avslut på inlägget (snälla försök att bortse från hur mitt rum ser ut (fruktansvärt tjejigt och överlilarosa) det ska göras om!!!!) jag skrev nyss en parantes i parantesen ojoj
 
Förlåt för fula bilder.. det är så mörkt ute så det blir bara konstigt ljus när man tar bilder.. så murriga

En låååång att göra lista

Och jag har bara bockat av en och en halv av sakerna jag ska ha gjort idag..
Springa en snabbis på löpbandet
Och plugga galet mycket till historia provet som är imorgon.. Och ja jag är inte på långa vägar klar med det
 
Har 100 saker till jag måste göra idag, kommer så inte att hinna med allt hah

Bildbomb - Örebro

För prick en vecka sedan så var jag med min förra klass (dans sidan) i Örebro och tävlade! 
Såhär såg det ut när jag packat klart på torsdagsmorgonen.
Vi alla möttes sedan på centralen och inväntade bussen med destination Enköping
Såhär såg folket ut på bussen (nere till höger) och tåget vidare till Örebro
Linero visade all sin charm på tåget
Jag lekte fransk med Lisas basker
När vi hade kommit fram till Örebro och vandrarhemmet vi skulle bo på klädde alla upp sig lite extra fint inför vår thai middag
Ännu mer snyggingar
Vem är detta tro?
Ännu en halloween bild
På fredagen fick vi lite tid för repetition (och ja det ser ut som att jag har en vit fläck på rumpan med det har jag inte!)
Vi fick till mycket bus och skoj under dom här dagarna (hade inga bra bilder haha)
Bild på mig på lördags morgonen.. Jag var visst lite bitter hela den dagen har jag hört haha. Absolut inte på grund av tävlingen eller nått just one of those days you know! Förlåt till alla dom som drabbades av mig!
På lördagsmorgonen hade vi först genrep på scenen och sedan gick vi nästan alla till cafeet Bara Vara och drog en morgon fika!
Jag drack den här fantastiska varma chokladen
Sedan gick vi tillbaka till teatern för att fixa oss. Bild på flätan Paulina gjorde på mig
Innan det var dags att tävla
Efter tävlingen tände några upp sina diplom för att vi inte vann och domarna var orättvisa haha
 

Ps.Alla bilder är inte tagna av mig utan vissa har jag snott från facebook!
 
Det finns mycket som inte kom med på bild till exempel så hade vi dans workshops på fredagen, en fyllogubbe som låg på mage utanför vårat rum medan han pratade med sin farfar i sin snusdosa innan polisen kom osv. Men jag har massvis med fina minnen (och inte så fina) från den helgen att komma ihåg fast inte fler bilder men detta får faktiskt duga!

Plugg lördag

Som rubriken säger ska jag plugga i princip hela dagen lång. inte så kul men det måste göras.. Jag ska läsa till ett historia prov som tar plats på måndag (tjohoooo jag kan ingenting)! Sen måste jag verkligen ta tag i min deckar bok som jag måste läsa till svenskan.. har hunnit en femtedel utav den bara och den ska lämnas igen på stadsbiblan på måndag hehe, får nog låna om den tror jag! Måste dock hinna läsa ytterligare en bok till svenska vilket kommer att bli lite lagom pin eftersom jag aldrig hinner!.. Nej nu ska jag ta och börja med historian hejdå sålänge!

Rolig grej

Idag innan svenskan hade Sofia köpt kaffe som hon ställde på golvet (dumt nog) innan vi skulle in.. gissa vad som händer........................................................................................
Jag råka stöta till koppen med foten så att allt spilldes ut! ooouupsi!
Men det konstiga är: Varför är det Sofia som torkar upp? Haha jo för att det var hennes kaffe (=hennes röra) jag skoja bara!! det bara blev så faktiskt. ooooooooooOOooOoooooooooooOOOOooo!

Spiritweek dag 5 - Valfritt

Idag var det avslutande temat på denna spiritweek valfritt! Och neeeeeej jag klädde inte ut mig, visste inte till vad. Jag har så fruktansvärt dålig fantasi:( Meeen man kan väl säga att jag klädde ut mig till mig själv! Alexandra Holmberg helt enkelt! Har ju faktiskt på mig en av mina favvo skjortor, ringar på båda händerna, "naturligt hår" (dvs. inte plattat eller lockat osv..) och så den klassika eyelinern/kajalen runt ögonen som jag har varje dag (höst,vinter,vår) så idag var jag ju väldigt mig själv så att säga:P
 
 
I och för sig så skulle jag väl haft osminkat ansikte, inga smycken eller hårprodukter i håret och haft mjukisar på mig (som jag har när jag är hemma hela dagarna på helgerna typ) om jag verkligen skulle vara mig själv.. Eller kanske haft på mig danskläder (spenderar ju otroligt mycket tid i danskläder. allt från dräkt och tights till cykelbyxor&linne till mjukisar och tjocktröjor! och med uppsatt hår då).. nej nu får det räcka haha

Disneykompisar

Här är några få bilder från dagen
 
Kim Possible, Musse & Mimmi Pigg och Pocahontas!

Det var många som klädde ut sig till Musse eller Mimmi idag, men Amanda och Johanna kommer högt upp på snyggaste mussemimmi paret!

Det känns lite random att lägga in denna bild helt plötsligt haha! Men jag ville få med självaste Nemo så det fick bli denna bild jag tog precis när vi skulle tvätta bort allt från Stina innan dansen i Salabacke! Linnéa var Doris också! Mycket fin hon med, tyvärr har jag ingen bild på henne..men man kan säga att hon såg ut lite som  Stina fast med blått smink/hår och blågula kläder.. klockrena flickor!
 
Jag såg många roliga utklädnader idag bland annat min svenska lärare som var flygande mattan i aladdin haha, skön. Och massa annat folk! 
 

Spiritweek dag 4 - Disney

Disney tema var det idag! Jag var utklädd till Pocahontas som ni kanske ser (det sitter fjädrar ibak på huvudbandet som man inte ser på bilden). Helt otroligt fin bild uppe till höger förresten haha!

Spiritweek dag 3 - Cocktailparty

Idag är det onsdag och dagens tema var cocktailparty! Jag ville inte ha på mig finklänning och klackar så jag valde istället ett par rätt så fräna byxor och en fin topp så det vart lite av en diskret cocktail outfit. Hela klädseln fick när jag hade gått modevisning i Bolandcity för en och en halv vecka sedan! allt utom skorna kommer från Lindex!

MIDDAG

Jag köpte mig en cupidosallad att ta med hem att äta innan träningen! Glömde ta kort på den innan jag började äa så det fick bli efter haha
Snart är det dags för tisdagstrippeldansklasskväll<33333333333333333333333333333333333333333333

BILDBOMB KOMMER

BILDBOMB FRÅN ÖREBRO KOMMER, JAG LOVAR!!!!!!! Inte idag bara hehe.. men någon dag denna vecka!

Spiritweek dag 2 - 80-tal

OKEJ JAG VET ATT DETTA INTE ÄR EN UTKLÄDNAD MEN JAG HADE FAKTISKT EN LIIIITEN BAKTANKE MED DET HELA! Haha.. Nej men med en "magtröja" Högmidja på jeansen, rosa dojor och även en färgglad tröja (inte för att den är 80 tal med endå), Juste en hög vågig tofs också! Haha typ inte så mycket skillad på detta och mina vanliga klädslar (typ inget) men jag har bestämt mig för att göra ett inlägg om dagens tema varje dag den här veckan sådeså!
Ps. Får ursäkta bilden.. dom tre till höger vred sig bara sådär och vill inte vrida sig tillbaka:(

Spiritweek dag 1 - Katte anda

Idag har jag vandrat runt iklädd detta! En röd kjol från hm och en gul tröja från zara!
Det är nämligen så att det är spirit week på katedralskolan och dagens tema var katte anda:)

Lov söndag, Tröttare än någonsin

Haft det super i Örebro, mycket skratt och skrik, mycket dans, tidiga morgnar och sena kvällar. Får skriva mer imorgon för jag kan faktiskt inte komma ihåg sist jag sov såhär lite och dåligt. Ville bara att ni ska veta att jag lever. Godnatt!


Lov lördag, tävlingsdag

Tidig morgon.


Lov fredag, torsdagens halloween skoj i Örebro!

En dag försent klädde vi alla upp oss för att fira lite Halloween här i Örebro! Ja en aning pinsamt, vi hade just kommit dit och då spökar vi ut oss och grejer men kul var det iallafall!


Lov torsdag med destination Örebro!

Hejsan hoppsan!
Om en timme ungefär ska jag ta mig in till stan för att möta upp mina kära gamla dans-klasskompisar för att åka till Örebroooo! Vi vann Upplands koreografitävling i vintras och i med det fick vi åka till Örebro och tävla mot alla Sveriges vinnare! Så jag kommer hem på söndag igen:) vi får se hur det blir med bloggandet där.. Annars tar jag en paus bara.
Ha det bra för det ska jag verkligen ha!


RSS 2.0