Fransk-sjuk-dans

Hade franska prov sista lektionen idag. gick åt pipsvängen. Är fortfarande hostig och svullen i halsen + att dedär konstiga trycket i huvet fortfarande är kvar (inte huvudvärk men nästan, ett tryck helt enkelt hehe) vilket inte är najs. Jag har varit så sjukligt irriterad över att jag ej kunnat dansat hittills denna vecka så jag drog till jazzen idag faktiskt, det var såååååå skönt att röra på sig igen efter att ha haft 4 dagars stå, sitta, sova och gå typ men jag kan inte påstå att det gick sådär superbra haha.. Var inte med på hoppen och typ halva styrkan (det är synd för jag gillar faktiskt styrka! och hopp!!). Nej nu ska jag ta och sova, godnatt på er kära läsare!
Vi några stycket från klassen fick stanna kvar efter idrotten en dag förra terminen och ta lite bilder till öppethus=)

Fintfrånsnapchat

Hej hå!
Idag mår jag bättre än igår men jag får icke vara med på träningarna förrän jag är helt frisk enligt mes parents, vilket ändå låter rimlig men jag har bestämt att jag MÅSTE träna nästa vecka hur jag än mår, sådeså!
Idag efter skolan hade vi valmässa i vasasalen. NEJ jag vet inte vad jag ska välja.. Retorik eller hälsopedagogik och sen så måste jag välja ett språk och då kommer jag ta franska 4 tror jag.. fast nej jag vet inte:/ kanske att jag tar italienska 1.. AAAAH. Är typ mer redo att välja för trean känns det som hehe.
S12D äääääälskar snapchat och här har jag lyckats ta några screenshots vilket är grymt svårt att göra haha
 

Arv

Denna ring fick jag för ganska så många år sedan i present, den var mammas som hon fick av sin farmor (vet inte om det var just farmor men något sånt iallafall haha) så man kan säga att den går i arv. Jag måste även säga att jag verkligen tycker att den är mycket fin, riktigt fabulös! Den är gjord utav silver och stenen är aquamarin. Jag har låtit den ligga bland mina smycken orörd väldigt länge nu men jag ska börja använda den mer flitigt har jag bestämt!

Sjuk

Gick på franskan imorse pga att jag har prov på torsdag så det var inget alternativ att missa den lektionen tyckte jag, sen sjukanmälde jag mig och drog hem. Missade/missar två lektioner bara så det är inte så mycket iallafall.. Jag som verkligen ville må bra idag:( självklart kan jag ju inte gå på dansträningarna ikväll heller, jag har en väldans tur att en av dom är inställda dock så jag bara missar två men det är endå verkligen helt fruktansvärt! Nu när dansen precis satt igång liksom.. JÄVLA SKIT.
Fulbild på sjuklingen

Inte så fabulöst.

JAG ÄR SJUK:( Jag drog till skolan och var där hela dagen men jag hostar konstant, har ont i halsen, har nått tryck i huvudet och är sjukligt trött så dansen som har terminsstart idag kan jag bara ta och glömma</3 Hoppas VERKLIGEN att jag bättrar mig till imorgon. Okej nog med det negativa och in med det positiva! Ja ryktena är sanna, jag har startat en kategori som heter bra ord! Helt fantastiskt eller vad säger ni?
Jag skrev för ett tag sen ett inlägg om hur fantastiskt ordet fantastisk är så det är det är så jag tänker göra med detta ord också (typ så iallafall osv)! FABULÖS Älskar det, asså det är verkligen ett såntdär löjligt bra uttryck. Ex. "Åhhhh vilken fabulös väska du har!" istället för "Åhhh  vilken fin väska du har!" "fin" låter lite tamigt i jämfört me!d fabulös , har dock ingenting emot fin heller haha.

Influensa skit eller något.

Faaaaaaaaaan. Jag har inte varit hemma från skolan för sjukdom sen i 7an och jag tänker faan inte tolerera att det lutar åt det imorgon. Måste bli bättre nuuu. Ge mig ett mirakel snälla.

(ja jag är medveten om att det kan vara den fulaste bilden någonsin)


Reunion!

Igår kväll klockan 19.00 samlades vi från dans sidan va förra klassen på Amazing thai för att ha en liten reunion sähär efter vi börjat gymnasiet! Det var fantastiskt roligt att se allihopa igen. Efter middagen drog vi alla till sunnersta hem till Annika och kollade på vår show från nian (assåsåsåsåså ååååh<3) i hennes grymma biorum! Det var en jättebra kväll spenderat med ett av de bästa gäng jag vet. När man tänker på det så är vi helt konstiga haha asså missförstå mig rätt nu men vi är typ helt dumma i huvudet och gör bort oss TOTALT när vi är med varandra, då tänker jag på hur dana vi är om vi t.ex går på stan för att ta bussen: vi skriker, säger konstiga saker skrattar som kossor och kan helt plötsligt börja dansa och löjla oss inför allmänt folk haha, ställer typ till en show för dom som är runt om kring oss vart vi än är, tidsmaskinen (hahahahahah) högljudda är vi också!! Nu ska jag inte prata mer om hur konstiga vi är haha, här är lite bilder på oss från igår kväll och från quadrennium:
Gänget minus Sofia som tog bilden
Sofia, Pia, Stina och jag!
Man sitter rätt så bekvämt i Annikas biorum;)
Sötaste smurfen
<3
Från QUADRENNiUM introt
Stinis och jag på tåspetsen
Heas dans till somebody that I used to know
Favvobilden från finalen<3
Tackningen.
 

Det var några bilder från quadrennium men om ni vill se fler så finns det ett album jag gjort på facebook men om ni inte har mig som vän där så kan ni se några fler bilder än dessa i ett inlägg jag gjorde när jag första skaffade bloggen under kategorierna: Dans och minnen (samma inlägg)

Ett mycket klyftigt mellanmål!


Snapchat

Orkar ej berätta om min dag men den var bra kan jag iallafall säga! 
Vill gå till söms nu så jag uppdaterar lite snabbt bara med en fabulös bild på sara och mig i bakrunden från franskan idag (mitt hår var kaaaaoooos idag som ni ser lite på bilden). Snapchat is tha shieet

Godmorgon

Keso med kanel, massa frön, krossade valnötter och gojibär!

Love&Toast


TJÄÄÄÄNA


Saknar dansen

Nu när jag har gymmat rätt så mycket under ledigheten och efter så känner jag hur mycket jag saknar att dansa, att inte bara begränsa sig till en upprepande rörelse heeelatiden. Och nu när jag haft lite upptädanden i gränby och träningar inför det (och även nu på lördag i stan) har fått mig och längta ännu mera!! Tur för mig att träningarna sätter igång nästa vecka då:)

PUMPED UP KICKS

 

Dans @ Gränby C

Idag har jag mellan 11.30-13.30 dansat i Gränby Centrum för Uppsaladansakademi med de goa tjejerna på bilderna. Vi visade ett nummer vi gjort själva (vår danslärare bad oss att koreografera ihop någonting) till låten pumped up kicks (en remix) av foster the people! Det gick super och förhoppningsvis går det lika bra nästa lördag då det är tänkt att vi ska dansa på stan. utomhus. Jag hoppas ihjäl att det inte kommer att vara så kallt som det är nu. SNÄÄÄÄÄÄÄLLA. 
Två bilder från en av träningarna
Jag, Sofie, Sofia, Paulina i Gränby tidigare idag!
 

6 TIMMAR SENARE

Imorse gjorde jag mig lite amerikanska pannkakor! Jag har gjort detta mycket de senaste helgerna men denna gång letade jag upp en nyttigare recept som jag tänkt dela med mig utav som var riktigt riktigt bra:)
 

För fyra personer 

Du behöver

4 ägg

1½ dl vetemjöl

1 dl rågmjö

l½ dl havregryn

6 dl mjölken

liten klick smör

½ tsk salt

1 tsk honung

1 tsk vaniljsocker

Gör så här

Vispa ägg tillsammands med mjölken, lägg i mjölet och havren och vispa ordentligt. Smällt sedan smör, och häll i det i smeten, häll i honungen saltet och vaniljsockret. Lägg in smeten i kylen och låt stå där i minst tio minuter. Ta sedan fram smeten och stek den.

Klart!

 

Som ni ser på bilden  hade jag hallon, blåbär och nötter i pannkakorna som gör det så otroligt mycket godare än vad det redan är, man kan ha hackad choklad i också det är mycket mumsigt!! Och sen får man ju inte glömma bort att ha på lite pannkaks-sirap ringlandes på;) (då blir det genast onyttigt igen men haha skitsamma).


Acne. Levis. Michael Kors. Glitter. Albrekts guld

Snygg avslutningsbild tycker jag.

Gullklassen

F.F.F.F.Fredag är det och nu ere helg (glädjeskrik). Idag har jag haft historia lektion, matte, idrott och svenska (där vi hade gruppredovisning om en genre inom litteraturen, min grupp har hade deckare!). Vi åkte skridskor idag på idrotten, det värsta jag vet. Fast det slutade iallafall med mycket skratt så det var kul endå haha!
Hur söt klass? (Det saknas dock några..)

Mango smoothie

Ett helt makalöst gott mellanmål
 

Ralph Lauren. American Apparel. Michael Kors. Marc Jacobs. Guldfynd by Kenza. DrDenim

Så här har jag knallat runt i skolan denna torsdag!

Idag är det onsdag.

Hej och hå!
Som ni kanske märkt har jag bytt design på bloggen men det går verkligen inge vidare att fixa en snygg header eller att sätta in den på bloggen, kan verkligen inte såntdär så om någon skulle kunna hjälpa mig vore det sjukt bra haha!
Iallafall, dagen har varit bra. Jag hade engelska, matte och samhällskunskap och nu är jag hemma och ska ikväll dra till Salabacke för att öva inför helgens uppträdande i Gränby C och i stan helgen där på!
Le me in le danssal

Svarta pumps, oh yes

Kom på att jag inte äger svarta vanliga klackar ett tag sen så jag har letat i några veckor efter ett par som är bra och så hittade jag dessa för ungefär två veckor sedan. Från August Johansson 500kr
Jag har storlek 38,5 på högra fot med 39 på min andra (haha), jag brukar kunna köra på 39or men dessa var liiite för stora och 38 för små så jag köpte ett par "lappsaker" (vet ej vad det kallas) som stoppar upp lite i tårna så att dom passar, perfekt!

Galen skjorta och den ultimata mörkblå tröjan

Köpt i Stockholm på urbanoutfitters (detdär stöööörda köpet där jag hade 500kr i presentkort, 10% med mecenatkort och skjortan och även klänningen jag köpte därifrån var på 50% och kostade samanlagt bara 146kr!!!!!) Denna har kostat runt tusenlappen
Jag har letat efter den perfekta mörkblå ribbade tröjan sen i somras och här har vi den, efter 6 månaders ivrigt sökade! Från American appareal 600kr den var ej på rea tyvärr:(

Bubblan

Inställd lektion. Då kör man bubblan (fast jag är icke med)


It's a gift

Ett par fina örhängen jag fick i julklapp av en amerikansk familj som vi umgicks med väldigt mycket när vi bodde i usa (96-99), vi skickar paket med presenter till dom och dom till oss och detta har vi gjort i väääääääldigt många år!


Jobbigt med dans? Jag skulle svara: ja helt sjukligt jobbigt.

Har målat ett lager på två av mina väggar dans ma chambre, pluggat engelska och historia och dansat/koreograferat/repeterat dans med pau, Sofia och Sofie i Salabacke! Nu är dansen klar inför lördag så det är bara att repa nu:) Nu blir det film mys med familjen!

(och ja det är jag som ligger so en död fisk på golvet)


Svart, vit och randig

Acne. Köpt häromdagen för 490 istället för 700 kr på rådhuset
Massimo Dutti. Köpt i Stockholm för 175kr istället för ca 350 kr
Monki. För ynka 60kr, köpt i Stockholm! Kommer ej ihåg ursprungligt pris (like it matters)

Glitter x3

Köpte mig två halsband och ett trepack ringar på glitter förra veckan (dock är ringarna liiite/mycket förstora men det funkar endå!!) allt för 100kr 

All the other kids with the pumped up kicks you better run, better run..

Idag har jag haft labb på naturkunskapen, om en pendel osv och sedan hade vi feeet håltimme så jag + några till köpte lunch och drog till Tobbe och käkade, psykologi har jag haft för första gången idag också! Fast bara typ introduktion och presentera sig blabla men det ska bli lite spännade tycker jag! Sista lektionen bestod av franska (jippi.) och efter skolan var det dags för träning inför ett framträdande som kommer att ta plats den 19e i Gränby C och 26e på stan (min danslärare frågade mig om jag kunde dra ihop några stycken och skapa en koreografi att visa). Det gick helt superbra! Vi hann göra halva dansen så det är najs! (om man bortser att en av tjejerna som ska vara med har influensaaaaa:( Hoppas hon kan vara med iallafall!!! Krya på dig jättejättejättemegasjukt mycket nu Conti! 

Better get dancy jao

Två linnen köpta på .............. (gissa.. haha MELLANDAGSREAN!). Båda från monki! Det gula kostade 60 kr och det vita 40 kr (jag har ett likadant rött som jag ääälskar). Har väldigt ofta sånnahär lösa linnen när jag dansar (inte på baletten dock haha) och dessa blir perfekta danslinnen, eller tränings linnen överhuvudtaget:)


Back 2 school

Idag var det första dagen i skolan för denna termin! Visst är det helt underbart med lov? MEN jag måste säga att det är skönt att komma tillbaka till verkligheten och att sluta var socialt handikappad eller vad man ska säga. Hade bara tre lektioner och dom var rätt så chill, sen gick jag ända till kungsporten och drog en gymtimme (på kraftkällan) fick efter det skjuts hem och nu har jag vart hemma i en halvtimme:) Ingen vet varför jag är så detaljerad haha, men skitsamma
Min klocka på datorn heter Lulu Kiwi hjärta.. orkar ej berätta vad det står för i detalj men jag orkar skriva att det är ett otroligt vackert namn som Louise använde sig utav när vi skulle leka forskare på naturkunskapen, jag hette banana i efternamn och hannes mango (och nej kommer ej ihåg förnamneeeeen)

Ur & Penn

Några små fynd jag köpte på Ur&Penn i Stockholm på mellandagsrean

Charger


Chopchop

Såååå, här har ni några halvdåliga bild på mitt hår efter toppningen igår (har just nu inga som helst produkter i har bara borstat det, förutom det frisören hade i igår men det har försvunnit i princip)

Klänning, klänning, kjol

Köpta i stockholm på mellandagsrean
Topshop 300kr
Urbanoutfitters, orginalpriset var 700 spänn men det var halva priset och så hade jag 500kr presentkort och ytterligare 10% med mecenat kort (jag köpte mig en skjorta därifrån också) så jag vet inte vad exakt jag betalade för denna men under 100 kr iallafall (bra kap eller vad?)
Monki 200kr

Trött som få kan jag säga dig att jag för tillfället är

Idag har jag gjort myyyycket! Vart hos frisören för en klippning (bild får väl komma imorgon, har dock bara toppat det haha), käkat lunch med Alexandra (kinamaaaat) och slutligen åkt till Stockholm för att gå på balettakademiens öppethus med Stina! Vi tog en modern och en jazz klass, mycket kul=) Är dock helt slut så nu blir det att kolla på gossipgirl och sedan sova.
Jag och Stina körde på en liten picknick innan dansen bestående av en halv paj var, mini baby bell, smoothie och kycklingklubba!
För en liten kort uppdatering om mitt rum! Haha hemtrevligt va?

Random bilder på moi avec mes amis

Mycket blandade bilder på några av mina vänner och jag, vissa bilder är fina och andra helt förskräckliga men ibland får man bjuda på det!


Kaos mannen

Som sagt är det kaos på övervåningen hos familjen Holmberg för tillfället.
En bild hur en liiiiiiten del av allrummet ser ut, fullproppat med mina grejer, och ja detta är inte ens hälften av hur kaos det är här
Och detta kan vara världens fulaste bild men den säger iallafall hur min inställning till att börja måla taket igår var, när jag var klar med första lagret  var jag dock inte lika glad. NEJ det var inte kul. Men är ett steg närmre ett nytt rum så humöret är på topp iallafall:D

Senaste

Igår när jag utredde lite ärenden på stan så passade jag på att köpa mig ett par dr.demin (bara eftersom ALLA säger att dom ska vara så himlans bra, måste testa haha)
Och så drog jag faktiskt in till gina tricot som jag inte varit inne på typ 100 år och hittade dessa, perfekta tränings shortsen för 49kr (*hashtag*kaaap)
 

Jag vill lägga upp allt jag köpte i stockholm här också, funkar ej just nu pga att allt jag äger är typ helt kaos eftersom jag gör om mitt rum (ni ska få se bild snart). Såååå, det får vänta helt enkelt

xoxo Gossip Girl

Go kväll alla läsare!
Hoppas ni haft en bra dag, själv har jag spenderat min dag först med att fixa massa ärenden på stan så som: boka klipptid, lämna in mina mörkblå levi's jeans till skräddaren, köpt nya svarta jeans från dr.denim (har haft cheap monday sen sexan och kände att det var dags att prova något nytt så eftersom ALLA säger att dom är så himla bra så ska jag testa helt enkelt). Sen har jag målat taket i mitt rum! Ett lager målat, nästa blir att måla imorgon=) pappsen och jag drog till gymmet efter tak målningen och nu är jag hemma, har käkat middag och ska Spendera resten av kvällen med att kolla på Gossip girl!
Vi höres imorgon


Min dag

Gossip girl, god lunch, kulör exemplar + tak färg, rummet är nu nästan tomt, jag kan inte träna idag pga min ena ljumske, osvosv..
 
 
Märker nu att det inte går att ladda upp bilder, förstår inte vad problemet är, men det ska fixas iallafall!

Work in progress

Jag bestämde för länge sedan att jag skulle göra om mitt rum totalt men inte kommit någonvart MEN NU har jag äntligen tagit tag i det! Har spenderat två dagar med att rensa och lägga saker åt sidan i lådor från grejer som låg på skrivbordet, i bokhyllan, ovanpå byrån, nattygsbordet och "hyllorna"/"bokhyllan" som står i mitten av rummet. Imorgon ska det köpas färg till taket och väggarna, spännande=) Hade även tänkt att möblera om och ersätta vissa saker med nya, vet inte hur eller vad så det återstår att se! 
 
Såhär ser det ut just nu (man ser dock knappt halva rummet men skitsamma)

Bra start

Lagom god frulle
Världens bästa filmer

RSS 2.0