Dansklassträff och valborg

Hej kära läsare!
Ville kika in här och meddela att jag fortfarande lever även fast jag inte bloggade någonting igår, hade tyvärr ingen tid! Gårdagen spenderades iallafall till en del i Storvreta med gamla klassen (danssidan) hos Pau där vi käkade kladdkaka, kollade på showen och bara var, senare drog vi till java där vi åt middag, mycket mysigt! 
Idag (valborg) har spenderats i Knivsta hos Olivia där det vankades en underbar brunch/lunch/massamatofika med ett stort tjejgäng, mycket trevligt! Vi drog senare in till Uppsala och gick mest bara runt och snackade med folk. Bilder och mer detaljer om dessa två sköna dagar får ni imorgon!
 
Pusss

Two different bags got two different swags

Mina väskinköp i Karibien:
En beige longchamp! Köpt i Gustavia, St.Barths (en fransk ö som Sverige en gång styrt över i Karibien, en väldigt okaribisk ö kan man säga att det är också). Har en vinröd sånhär också men ville ha en till (älskar verkligen modellen) så det fick bli denna! Två hundra lappar billigare än i Sverige dessutom;)
Haha här har vi någonting heeelt annat! Denna köpte jag på en väldigt Karibisk ö som heter Antigua! Fanns många fina väskor där i samma stil och jag hade svårt att välja men blev tillslut denna! Typ en jättestor tygkasse som ryggsäck, kommer nog att komma till användning nu när sommaren sakta men säkert närmar sig!

Powerwalk


Karibien mobilbilder del 2

Förlåt för alla egobilder men det var i princip bara det jag tog med mobilen. hehe.
Spegelbiiiiiiiiild
Fick varje dag en chokladbit på sängen (i mitt egna fall bäddsoffa) men första kvällen fick jag tre stycken, whoopwhoop!
Gustavia, St.Barths
Gustavia, St.Barths
Spegelbild numero 234567890
Yo
Antigua
Mirror pictureeeeee
Hotellkorridor i Miami dagen innan vi åkte hem till Sverige
Starbucks
Haha fulbild på mig när jag provade min nya Michael Kors jacka från Burlingtons coat factory då jag inte kunde hitta en spegel.
Avslutningsbild får vara en från kryssningsfatyget (på vår alleles egna balkong) en riktigt härlig kväll.
 
I PRINCIP ALLA BILDER I DETTA INLÄGG ÄR I SLUMPORDNING 

De "riktiga" Karibien bilderna kommer upp här på bloggen i helgen, LOVAR

Men nu får ni nöja er med dåliga mobilbilder. hehe. Har alla andra bilderna på en annan dator men jag ska fixa det!!
 
Mobilbilder del 1
 
Danne och jag på flyget
Miami
Trött Alexandra nyvaken på morgonen (typ lunchtid hehe) 
"Hotell" (vi bodde i en uthyrd lägenhet) utsikten i Miami
In tha car
Min stora frukost i Miami (den var dock inte direkt mindre på båten hehe, lyxigare där dessutom)
En skymt av kryssningsfartyget innan påstigning (var helt exalterad här haha)
Badrummet i rummet på båten, haha ser inte jääättespeciellt ut på bilden med det var helt sjukt fint där inne! De hade dessutom bulgari shampoo, balsam, lotion och tvålar hihi
Deck at night
Spegel bild nr 1 av 1000000000000000
British Virgin Islands, jost van dyke
På stranden
Spegelbild nr 2
Jag blev jätterödbränd efter ett par dagar bara, sved gjorde det också
Jaa ni ser ju
Avsluta denna bildbomb men en lite småäckligbild på mina efterrätter från buffen! (det var helt stört gott, ser dock som sagt disgusting ut hehe) Cheesecake med jordgubbar, Chokladpaj och fruktspett som man fick doppa själv i en chokladfontän!!

Lite mer av Miami shoppingen

Hade tänkt att fortsätta göra inlägg med typ allt jag köpt under tiden jag senast var i USA och på de Karibiska öarna så här kommer en del av de fortsatta shoppningen från Miami: 
Från Forever 21
 
Tommy Hilfiger (typ 300 spänn!! istället för typ jäättemycket som de kostar här hemma)
Burlingtons coat factory, lite döskallar och såntdär roligt

Frozen yoghurt

Med jordgubbar, vit choklad och passionsfrukts sås! Stört gott

Solen skiner, svenska nationella är över, kort skoldag, frozen yoghurt och dans på det

 
 
 
Skjorta//NG, Jacka//HM, Solbrills//Nån affär i Indiana,USA, Klocka//T Hilfiger, Ring//Kryssningsbåtens botique, Örhängen//M Jacobs, Väska//Longchamp
 
 

Film på resurstiden i skolan


Tisdag = dansadansadansa

Hej.
Har idag haft nationellt prov i svenska, läsförståelse. Jag tyckte det var jätte svårt, hehe. Sen hade jag håltimme följt av klassråd i 2 minuter följt av håltimme och tillsätt svenska, utdraget vad ordet. Slutade dock tidigt så det är lugnt!
Sitter nu på bussen och är på väg till träningen, bästa dansdagen i veckan!

Jag och fina Johanna på väg hem från l'ecole


Sol tack.

Nya solbrillor! I höstas tappade jag bort mina nyaste solglasögon som jag köpt i Usa i somras på urbanoutfitters, sååååå jag jag har letat som en galning efter ett par likadana/liknande och tycker det endå har funkat helt ok! Jag älskade verkligen dom där solbrillorna så jag ville verkligen hitta ett par, på forever 21 i Miami fann jag dessa! De är inte som de jag tappade bort men de funkar som ersättning (samma stil endå typ)
 
Bild på mig med de gamla!

Drömmer om peanutbutteroreobrownies

Har pluggat i princip HELA DUMMA DAGEN. Kan fortfarande ingenting till provet imorgon. Har aldrig varit så oförberedd till ett prov. Känns så hopplöst. Aja, har precis ätit galet god middag som vanligt (pappa skämmer bort oss här hemma varje dag) och tänkte snart börja plugga psykologi igen. Men först ska jag måla naglarna!
Hmm.. försöker föreställa mig hur denna skulle smaka, himmelskt tror jag nog är rätt ord. Måste testa någongång!

Ny design!

Härdan efter kommer det bli mycket roligare att blogga för att som ni kanske ser har jag blivit med ny design! Det tackar jag bästaste SARA för:*
 
Idag ska jag plugga, massor. Har psykologipov imorgon och jag har i princip inte pluggat någonting, men jag skyller faktiskt på att jag inte har haft någon som helst tid. Skit ockå.

Tommy

 
Mitt nya iPhone skal! Köpt i Miami

Vill tillbaka.


Michael Kors

 
 
 
 
 
I Miami köpte jag denna skapelse! En inte alltför dyr Michael Kors kappa/jacka/trenchcoat/vadmannuvillkalladen och jag är mycket nöjd! Den kostade typ bara någonting över 500 lappen (vet inte vad orginalpriset är) så även fast jag egentligen inte behöver den så tycker jag att för ett sånt pris är den ändå mycket värd att köpa, så jag slog till!

Pluggar med dessa tjejor


Missade bussen, mamma skjutsar wehoooo


Have a nice day

Frågan är varför bilderna blev så fula haha..
Linne//Weekday, klocka//Michael Kors, armband//köpt i ett smyckesstånd på en av de karibiska öarna, Antigua!

Tisdag

Har idag haft franska nationella läsförståelse och skrivuppgift, fyuschblääääää vad det gick dåligt:( aja det var väntat.. Hörförståelse på torsdag wohoooo. Förutom att det gick blä på franskan så är jag ändå glad för att ka nu sitter på bussen on my way to trippeldanstisdag (först klassisk balett sedan tåspetsteknik och tillslut jazz!) älskade tisdagskvällar<3
Herrå


Hej och hå

Idag började jag 08.30 med nationella svenska muntliga, tal om framtiden. Det gick väl okej, kunde gått mycket mycket bättre.. menmen NU ÄR DET GJORT IALLAFALL! Dessutom fick vi sluta efter det så vid halv elva gick jag in mot stan för att ta bussen hem. Ska strax börja på mitt franskaplugg (har skolverket prov imorgon, typ som nationella och det kommer att gå åt helvete) och senare dra iväg till dansen!
 
 
 
Kan inte fatta hur fläckig jag är? HATAR verkligen när solbrännan flagnar och som i mitt fall blir helt prickig (som blusen jag har på mig typ haha).
 

INSTA


Toast, getost, honung och valnötter. mums!


Har pluggat heeeeeeeela dagen


DESIGN

KAN NÅGON FIXA DESIGN ÅT MIG?!?!?!?! SNÄÄÄÄÄLLA, JAG ÄR DESPERAT!! ÄR EJ NÖJD MED DE FRIA OCH JAG KAN INTE GÖR EGEN SJÄLV (HEHE). DET RÄCKER MED TYP EN HELT VIT FRÄSCH DESIGN, MÅSTE ALLTSÅ INTE VARA MASSA GREJER OCH BILDER OCH SÅ (DET FÅR SÅKLART VARA DET MEN ISÅNNAFALL SKICKAR JAG ÖVER BILD JAG SKULLE VILJA HA I HEADERN).
Om ingen tänker hjälpa mig vill jag flytta över bloggen till en annan portal, har hört att forme och devote är mycket lättare (+ forme är sjukt freshig ju). Men då är problemet hur jag ska få över bloggarkivet.. 

Dagens handled

Hilfiger klocka, nytt juicy couture armband köpt i Miami och en glimt av min nya blå Michael Kors kappa/jacka/trenchcoat/haha också köpt i Miami!

I'm back

Heeeeeeeej!
Jag ville bara kika in lite nu innan läggdags och säga att jag lever och att jag kom hem igår eftermiddag! Kryssningen var absolut helt fantastisk!! Dagarna vi spenderade i Miami (före och efter kryssningen) var mycket bra FÖRUTOM en massa grejer som var helt sjuka och fruktansvärda (bl.a bröt sig någon in i vår hyrbil och tog min och min ena brorsas handbagage osv, usch).
Aja godnatt på er så får jag ta och börja uppdatera nu lite kort varje dag igen (har dock en massa skolgrejer framöver och att ta igen så vi får se hur det blir. Men något inlägg varje dag ska jag försöka!)

RSS 2.0