Happy Halloween!

 
Idag är det Halloween och vi alla vet ju vad det innebär. Barn som knackar på dörren utklädda till läskiga ting med hopp om att få en handfull med godis. Själv så älskade jag att gå bus eller godis! Speciellt när vi bodde i Usa! (okej jag var liten då men vi hälsade på senare och gick då) man får typ 10000 gånger så mycket godis som man får i Sverige! Okej så om man överhuvudtaget ska fira denna högtid så är det en otrolig stämning i Usa där det kryllar av läskiga utklädda hus och trädgårdar som nästan gör så att man inte vågar knacka på!.. Just saying! Inga har knackat på våran dörr än sålänge, brukar nästan aldrig vara någon dess tider haha. Själv så ska jag somsagt inte göra någonting alls, tråkmåns hej!.. menmen! Jo packa ska jag göra!! inte för att det har någonting med halloween att göra men spelarolllllll
 

Jackor

Nu har jag fixat lite bilder på mina absoluta favorit jackor! Jag har i och för sig inte jätte många utöver dessa.. kanske typ 5 st eller så.. och några "inne" jackor!
Först ut denna kavaj-jack-kapp-saken från hm! Den kan man seriös ha till ALLT så den hamnar högt upp på favvolistan så att säga.. Älskar även att den är så proper och lite maskulin! Billig var den också så ett plus för det (köpte den i vintras och hade den hela våren/sommaren och en bit in på hösten)
Näst ut en till hm skapelse! Köpte den för några veckor sedan och jag måste säga att jag tycker om den väldigt mycket. Känner mig dock liiiiite obekväm på något vis, med all päls (okej det är knappt något men endå) (DEN ÄR FEJK FÖRRESTEN) men att vara lurvig menar jag haha. Fett mysig men endå! Jag får försöka vänja mig lite sen kommer jag antagligen använda den nonstop. Har änsålänge bara använt den tre gånger men fler ska det bli! Även denna kostade inte så värst mycket
Åh här är den min älskling! Jofama by kenza 4 har hängt med mig i snart två år. En ganska så dyr skinnjacka eller för en skinnjacka så är det bra pris men för en jacka överhuvud taget liksom, tror den gick på två tusen lappar? (fick den i julklapp så jag kommer inte riktigt ihåg).. Förlåt för bilden till höger jag hade INGEN bild på mig i denna jacka förutom den, så ful haha! (alla spegelbilderna är fula men speciellt denna). Aja typ en otroligt bra höst jacka!
Förlåt för ännu en sugig bild till höger.. Detta är iallafall min bebis! Calvin Klein kappan! Denna köpte jag i Usa på julovet i vintras på en mäkes outlet, jag kommer inte riktigt ihåg priset men helt otroligt vad billigt jag fick den om man jämför med det riktiga priset!! Typ halva reapriset på outletpriset haha fattar ni vad bra? Ett riktigt jävla kap den där! Jag vet att jag vägrade använda tjock jacka förra vintern så jag sa att denhär funkade i 20 minus (eller hur kallt det nu var) med en tjock tröja under.. där ljög jag som aldrig förr jag frös IHJÄL haha! Men åh så mycket jag älskar den!
Sista ut då, min duffel från topshop! Jag är liite envis med vintertjockjackgrejen iår igen.. Detta är nämligen årets "tjockjacka" MEN den är gjord av typ 90% ull vilket INTE min calvinklein är så den här lär vara sjukt mycket varmare! Tänk med en tjoooock tröja under så kommer det att funka finemang!! Färgerna på bilden är inte riktigt rätt.. den är mörkblå till att börja med. Kostnaden av denna kommer jag mycket väl ihåg! 1499kr!!! (det är nämligen så att mamma lovade att betala den men hon var inte med när jag köpte den så hon är alltså skyldig mig). 
 

Så det var min topp 5! (Fast inte i ordning) Jag ordnade dom efter värme nu typ.

Lov onsdag

God förmiddag!
Vaknade ungefr halv tio med tanken om att jag imorgon kommer att åka till Örebro med mina gamla klasskompisar<3 åh så kul det kommer att bli! Så dagen kommer att tillägnas åt att packa bland annat, även plugga lite smått, kanske tar en runda på löpbandet sen med det får vi se haha.. Juste jag hade även tänkt att ta och göra ett litet inlägg med mina jackor i centrum (gud vad töntigt egentligen) men har man tråkigt så har man! Förresten är det inte idag halloween är? hmm jo det är det nog, inga specplaner har jag för det ska bara vara hemma och göra inget. gudvaddetlåtersomattjagharetttråkigtlivhej

Mysisfikaaaa

Hade en otroligt trevlig fika med Emma ett litet tag sen. Vi hade mycket att prata om och ta igen eftersom vi inte längre dansar i samma grupp mera så det var verkligen supermyyys!.. Passade även så att få mitt newbody paket med strumpor jag köpt av henne!:) lite galet, så sjukt många som frågat mig om jag vill köpa new body de senaste 2 veckorna haha hon fick mig tillslut!

Fina Emma på bild!


Lov tisdag

Heeeeej
Jag var tvungen att pallra mig upp klockan sju imorse för att åka till en sjukgymnast för att kolla upp alla fel jag har (haha) nej men min höft knäpper, min axel gör ont och det ilar typ nånstans i andra armen/axeln/nyckelbenet.
Jag har fått övningar för min höft jag var tydligen väldigt kort i muskeln om man jämförde med min övriga "rörlighet" så den måste jag töja ut annars så kommer det att börja belastas på ryggen huuuh.. aja axeln är ju såklart eftersom att jag bär sjuuukt tunga väskor varje dag och om jag switchar till vänster arm så ramlar den bara av haha så ovan är jag, och rygga gör så att väster rygghalva gör ont, nyckelbensakemaken eller var det är någonstans gick inte att få svar på vilket är väldigt synd (det är nästan så att jag inte skulle kunna dansa så som det gör ont i vissa lägen) och detta uppstod i söndags. usch usch! jag vill inte ha problem.. men det blir ju så om man tränar och det gäller alla.. så himla dumt. Första "skadan" jag hade var mina knän som ver helt cp under 1,5 års tid för kanske 2 år sedan, sen kom mina hälsene problem och stökade till det till och från (ett långvarit sådant i somras HELA SOMMARLOVET FÖRFAN) och nu dessa konstiga skitar (höften har knäppt i två år dock men nu väldigt mycket)
Okej det var dom jag kom på för tillfället och det känns otroligt tråkigt att skriva mer om sånt så här med slutar jag med det!!
AJA.. nu när jag släppt det så kan jag ju skriva att lite senare i eftermiddag ska jag ta en fika med Emma! ska blir trevlans:)
 
 
Jag känner ett stort antal Emmor har jag märkt.. 3 i klassen, 1 från dansen + fler så ni inte blir förvirrade över att jag alltid hänger med Emma.. åhjagorkarintehahapuss

Väsk tokig

En av de största kärlekarna jag har här i livet går till en livsnödviktig accessoar: väskan!!! Haha så sorgligt tyvärr..
Nej men det är något med väskor som gör så att jag bara inte kan få nog av dom, jag bara köper och köper fler hela tiden!! Inte ok haha.. Men jag var värre förut vill jag påpeka (jag har alltså förbättrat mig). Ett till lite mer detaljerat inlägg om mina väskor kommer nån annan gång!

Bilden är från isomras innan jag rensade ut min alldeles för stora samlig (detta är inte ens alla jag hade)


Lov måndag

Första dagen på lovet! har än så länge suttit och kollat på serier men jag ska plugga lite smått nu och sen så ska jag iväg för att möta upp resten av familjen på stan för att åka till Stockholm för att se Carmen på operan! Ska bli trevlans! Har aldrig sett en opera förut när jag varit utan jag har bara sett massvis med olika baletter så det ska bli kul:).. Det fick bli en liten kort uppdatering nu bara, det kanske blir något inlägg innan jag drar.. vi får se!

Seeeg

Sikken trög dag detta har varit. Har i princip bara vistats i mitt rum och kollat på serier och plockat upp alla kläder som låg och skräpade på golvet haha! Har dock lite planer inför kvällen, hela familjen Holmberg ska nämligen åka in till stan och gå på bio! Mys!! Vi ska se den nya Bond filmen sky fall. Hoppas den är bra, har ganska höga förväntningar så ingen besvikelse nu!!

Trevlig kväll på er:*


Pretty Little Liars

Sitter i mitt rum och kollar på pll!
Jag tittade på både säsong 1 och 2 på typ tre dagar i somras då jag hade halsfluss och när jag blev frisk hade jag inte tid.. Så nu har jag bestämt mig att kolla ikapp säsong 3, för det är ju så jäkla spännande!


Kiara???

Man hör ju lite då och då att man är lik någon eller lik någon på ett speciellt sätt. En kommentar som fastnade i min hjärna lite i somras var att mina ögon var lika Kiaras ögon (tjejen i lejon kungen) och det tycker jag var en rolig liknelse! Inte så ofta man får höra något om att man skulle vara lik en animation istället för en människa, just ögonen också (på ett lejon dessutom) haha!
Haha typ den fulaste ihopsatta bilden ever men jag bryr mig inte, ser ni någon likhet?.. Det gör inte jag! Varför just Kiaras ögon? På vilket sätt liksom? Aja mycket roligt iallafall:)
Bild på mig och min katt!
Det ser ut som att Zingos och mitt öga är lite lika i färgen.. stämmer dock inte men jag tycker att denna bild är en riktig mysig!

Modevisniiing

Hemma från en riktigt bra dag!!
Visningarna var på Boland City! lite här och var: framför cubus, framför cafeet och framför City gross!
Man hade två outfits var en från lindex och en från cubus (tjejerna dårå.. killarna hade cubus och dressman) och skor från dinsko!
Mina skor jag hade till cubus outfiten var i riktigt dålig kvalitet haha, det var dr. martens liknade vinröda glansiga kängor, mycket snygga men stela och hala att dansa i som faan och det blev massvis med repor och grundfärgen under kom fram lite hehe.. dom går nog inte att sälja nu (menvadskamangöraliksom?). Aja det får dom ta helt enkelt! Byxorna jag hade på mig från cubus satt inte bra heller.. speciellt i bak hahahah. Men det var roligt ändå (såklart) :D
Till vänster på bilden ser ni outfiten från Lindex (som jag fick behålla!!!!!!!) och till höger... haha ja ni ser ju själva (miiig). Håret plattades denna gång (det är så mysigt när andra som kan plattar håret på en när det blir glansigt och perfekt), sminket med lite jordnära toner:) 
 
(Har ingen bild tillänglig på cubus kläderna.. får bli en annan gång!)
 
 
En riktigt bra lördag!

HÖSTLOV

Höstlooooooooooooooooooooooooooov!
Så skönt! Samtidigt så vet jag att det inte blir så mycket vila för mig då jag kommer att göra en massa saker. Imorn är det modevisning som gäller hela dagen, söndag, måndag, tisdag och även onsdag vet jag inte riktigt men jag måste plugga massa så det får bli då och så har jag lite smågrejer var dag där men det räknas inte, torsdag till söndag kommer jag att befinna mig i Örebro och tävla med en koreografi med min gamla klass! ska bli superokul!! (Vi vann koreografitävlingen i vintras här i Uppsala och nu ska vi tävla mot hela Sveriges vinnare)
 
Snart ska jag dra mig på rep inför imorgon, hörs!
Såhär firar Katte halloween haha.. prydd i glas entren!

Glad men trött

Idag har jag haft matte prov! Kändes riktigt dåligt. Tror nog att betyget blir F blir typ förvånad om jag får godkänt..
Annars så var dagen bra! Och nu fördriver jag tiden tills bussen går mot träningen med att blogga så jag har egentligen ingenting intressant att skriva tyvärr haha.

Jag och Louise tänkte i samma kretsar när det gäller dagens outfit haha! Michael Kors klocka och rosa likadana tröjor, inte så diskret lika heller hehe


Depression

Jag har varit lite överglad och så hela dagen idag, har studsat, pratat, skrattat, ochjagvetintevad.. Vilket har endå varit helt underbart men efter skolan efter pluggeriet efter käket så brast det liksom ut lite på dansen kände jag. En övertrötthet av något slag.. Det kändes dåligt att dansa och jag kände mig tung i mina rörelser, sen nu när jag kom hem så bara började jag gråta över INGENTING sjukt. Så trött är jag just nu. Ni vet sånahär stunder man känner sig ful, fet, trött, stressad och allt är bara allmänt dåligt? En sån kväll har jag haft nu och jag HATAR det! Stressen kommer från att jag har matteprov imorgon och det är mitt absolut sämsta ämne:(
Jag är inte deprimerad på något sätt!!! Mitt liv är underbart men ibland får man bara sånahär små stunder av jobbighet (antagligen för att jag är så trött nu) och sådana är aldrig roliga. Men imorgon är alla dåliga tankar borta vilket jag ser fram emot:).. Kanske inte om matten haha men skiterit!
Nu måste jag verkligen ta och sova
Pusshej!

(behövde skriva av mig känslorna bara)


Skola, dans och sniglar

Hejochhå!
Skoldagen slutade vid halvtre då vi hade intro i aulan inför ett klimatrollspel (alla samhällsvetare). Hon som pratade hade typ den jobbigaste röstan.. Lät som att hon hade svalt en flöjt typ.
Hur som helst! Efter det så stannade jag och pluggade till kl 17.30 och nu sitter jag på Cupido i matkoma såhär innan dansen!

Förresten vilken snigel är snyggast? Tobias eller Amandas? (själv tycker jag att båda är rätt så fula)


Matte. Nej tack

Det här är vad jag tycker om matte


Les trois femmes

Kom hem från föreställningen för ca en timme sen!
Riktigt rolig och bra var den! Definitivt sevärd för den som gillar modern dans med humorinslag:)
Det är alltså tre damer i åldrarna 51-73 (gamla dansöser av olika slag.. en av mina danslärare medverkar bland annat!) som då berättar om hur det är nu, hur det var då och allt däremellan. Det var en sorts hyllning till deras liv som dansare kan man säga. Mycket fint!
Träffade massvis med dans människor jag kände som var och kollade och en annan danslärare som skötte ljud och ljus till föreställningen som jag pratade med lite.
 
"Les trois femmes"
 
Förresten!.. Lustig grej haha.. Stadsteatern hade satt upp en julgran i entren?!?!?! trodde jag såg i syne först, DET HAR JU INTE ENS VARIT HÖSTLOV ÄN. herregud

Men sha

Slutade halv två idag som varje tisdag. Så skönt!
Skoldagen var bra. Seg franska lektion, baconpresentationen vart avklarad på naturkunskapen, och svenskan var väl helt ok!.. Som att ni bryr er om min skoldag liksom haha.
Ikväll ska jag på dansföreställning på stadsteatern! Ska bli supertrevligt:D Och ja jag har egentligen träningar men jazzen är faktiskt inställd och vi har vikarie på baletten så jag kan gott unna mig att kolla på dans istället för att vara den som dansar denna kväll tycker jag!
Matteplugg står även på listan för de kommande timmarna skoj.
Jaa jag vet att jag är snygg (HAHA).. 
 
Dom som känner mig och är riktig uppmärksamma kanske har märk att bilderna är en aning gamla (då man inte kunde se vart mitt hår slutade på en ego bild).. har dock samma kläder på mig som idag, inte jackan men det andra! SOM OM ATT NI BRYR ER!!!!!!!!!!!!!!!

Måndag igeeeen

Hej och hå!
Första dagen har nästan gått på en ny vecka! skolan var som vanligt och sen så stannade jag och Emma kvar och gjorde klart vårt Bacon arbete........................................................................
Sen så drog jag till Boland City på klädprovningen inför visningarna på lördag!.. Och jaaa ryktena stämmer!! vi som är med kommer att få behålla den outfit vi ska ha från Lindex (och jag älskar min!) LYCKA! haha. Men kläderna från Cubus kommer vi icke att få behålla. Jag gillar skjortan jag ska ha där men byxorna satt inte riktigt jättebra haha så det gör ingenting! Nu blir det kvällskäk och sen ska jag göra klart det muntliga inför imorgon och räkna lite matte.
Ha en trevlig kväll!

Kväll

Har haft en bra dag! Lite seg morgon bara.. Men annars så var den finemang! Världens myspys att träna med gamla dansisklassen på salabacke idag.
Sen var det modevisningsrep! mycket trevlans! Det kommer som sagt att ta plats på Boland City på lördag! Vi kommer att visa höstens/vinterns trender från lindex, Cubus, Dressman (killarna dårå) och dinsko (:
(Det går runt ett litet rykte om att vi kanske kommer att få behålla kläderna som vi kommer att ha på oss från lindex hihihi! Hoppas dom är snygga!!!!!!!)
Snart ska jag sova, är galet trött! Skulle ha kollat på solsidan för första gången denna säsong men 4an hemma hos mig ville inte funka typiskt nog.. Men som tur var funkade 3an där det var The Mentalist för full rulle! Nu kollar jag och pappa på en ny serie som heter ont blod (har ioförsig knappt kollat något då jag halvpluggat och skrivit blogginlägg dårå men iallafall). Men den verkar ju bra!
Godnatt på er:*
Bild från träningen med gamla klassen idag!

Söndag

Hur spenderar ni söndagsmorgonen?.. Jag räknar matte ja! (kan inget och provet är på toooorsdag!). Anledningen till mattepluggeriet såhär på morgonen är för att jag har en ganska fullspäckad dag för att vara söndag: vid 12 tiden ska jag till salabacke och träna med gamla klassen inför Örebrotävlingen! Ska bli mys och träffa alla igen. Sen käkar jag på stan och efter det ska jag tillbaka till salabacke för att träna inför en modevisningen som kommer att ta plats på Boland City! När jag kommer hem igen måste jag antagligen fortsätta med plugget (naaaajs) ironi.

Ha en bra söndag!


Dagen

Ojojoj vilken tråkig dag! Det enda jag har gjort var att ta kort på mina skjortor, göra engelska läxor och plugga matte till provet nästa vecka.. Ingenting kul alls!.. Jo ta kort var lite kul men det tog inte så lång tid. Dagens mående: Trött, träningsverk från coopertestet, trött, ont i halsen och jag är trött också (får ju inte glömma det), grinig (haha) från dagens pluggande och nu är jag även hungrig vilket passar bra för det står något väldigt gott på pappas meny för denna kvällsmåltid, efterrätt också! Ha en fin kväll!

Skjortor

Dom som känner mig vet att jag har en viss kärlek till skjortor, vet inte riktigt varför men jag älskar skjortor! Här är nästan hela min samling:
                               Dom "mjuka" flowiflow skjortorna (haha)
                             Några fler sådana
                                Dom lite mer "slappa" skjortorna
Och denna "strikta" skjortan som inte riktigt passade in på nån annan kategori.
 
Den första bilden är tagen för ett par veckor sen och de andra idag så dom är lite olika i sättet men detta får duga!

Kalas

Igår var det ultimata höstmyskvällen med klassen!
Vi åt tacos, lekte lekar (några var ju bara fööör roliga), åt glass som man fick pimpa själv! Duktiga Henrietta hade fixat ton med godis, kakor, marshmellows, kakdeg(<3) och allt annat möjligt och hackat det i småbitar som det bara var att ta i sin glass! Vi lyckades klämma in lite sanning eller konka på slutet också!
Lite finfina bilder från kvällen haha!

Heeeelg

Nu är det heeelg! Eller jag fick helg kl 14.30 men fortfarande haha.
Om en timme ska jag möta upp Johanna och ta bussen in till stan då vi ska på klasskalas som tar plats hos Henrietta! Kommer nog att bli toppenkul :D
Slänger in en liten egobild ossååå

Cooper fredag

Jaa som rubriken säger är det fredag idag (naaajs) och det var coopertest för nån timme sen.. Hur är det ens möjligt att få en hel minut bättre resultat än förra gången?! Fick 10.18 för 6 veckor sen och nu fick jag 09.17. JAG ÄR TRÖTT! Blir så sjukt utmattad efter att ha sprungit så att det känns som att jag ska svimma:(
Aja nu är det gjort och det känns hur bra som helst! Har än sålänge haft historia (ovanligt känsloladdad lektion), matte och idrott dårå, och svenskan börjar om 5 min!
Hörs efter l'ecole!


Godnatt

Idag var en konstig dag. bra men dålig på samma gång. Fick veta konstiga saker, jag lackade sönder totalt på att franskaprovet (sista lektionen på dan dessutom) gick så dåligt så jag bara vill gömma mig, provet tog alla mina krafter så att jazzen efter skolan inte gick så bra, kände mig tung och klumpig när jag dansade och tröttheten gick inte att beskriva.
Men nu var ju då dagen bra också sa jag ju! Mest för att det finns så många trevliga och härliga människor i ens närhet helatiden som gör en på gott humör innan man ens märker att man är trött och sur haha. Sen så kom det till den där konstiga saken mina kära vänner berättade för mig. HAHAHA det var riktigt kul faktiskt, skrattade så galet mycket, samtidigt som att det inte var så speciellt kul haha mer konstigt.. Okej jag kan inte skriva:( Ignorera att mina meningar är konstiga... ÅÅÅH ALLT ÄR BARA KONSTIGT!! (tro mig det var ingen DÅLIG dag men ni vet typ en såndär dag som är trögare och jobbigare än de andra)
Nu är det ju så att jag är helt gaaaalet trött vilket kanske märks. Nu ska jag gå och lägga mig GODNATT!

Fina flätor

Såhär såg mitt hår ut idag! Sara exprimenterade lite under lunchen och detta blev resultaten. Tyckte det blev väldans fint! Den högra är ju bara sjuk.. HUR LYCKAS DU GÖRA SÅ MED MITT HÅR SARA?! Aja coolt att ha en personlig flätare iallafall. Är ju rätt så patetisk i det området själv.

Torsdag

Godmorgon godmoooorgon!
Har ingenting viktigt att säga ville bara ge en liten morgonhälsning!:D jo en sak förresten!!!.. Nej jag är inte så morgonpigg som min lilla överskrift!


Onsdag

Goddagens.
Igår (eller tisdagskvällar överlag) var/är så otroligt härliga! Inget beskriver känslan efter 4timmars dans. Man blir så lycklig liksom! <3
Idag var en bra dag i skolan, bara 3 lektioner. Egentligen var det meningen att jag skulle testa att gå till en förening idag efter skolan. Artis: kulturföreningen! Känner några som är med där och jag tycker att det lät så otroligt trevligt att vara med! Men VARJE onsdag i mer än en månad har jag haft annat för mig den tiden dom träffas. Det har varit 2 onsdagar då det varit föreläsningar och sånt i aulan för alla ettor, en dag mådde jag inte bra, förra veckan så spelade vi lasergame med klassen och nu så MÅSTE jag plugga till provet imorgon. (Franska. kul.)
Nu har jag massvis med småsaker jag måste göra.. Maila hit och dit inför olika grejer och fixa lite saker sen ska jag plugga aset av mig innan jag käkar och sticker till min senträning som börjar 20.30. Balett!
Min fina misse!

Tisdag

Hej!
Nu sitter jag i biblioteket med Emma och vi har precis gjort klart vårt arbete om bacon till naturkunskapen. Ja ni läste rätt BACON. "Följ en sopa" heter uppgiften och den handlar om konsumtion och hållbar utveckling osv. Och vi fick då sopan bacon.. Vi behövde alltså ta reda på allt om grisens uppväxt till slakteriet och paketering till butiken till soptunnan och återvinning av resterna blahablaha.. Nu är det iallafall klart! Måste dock förbereda en muntlig presentation på detta men det får bli en annan dag.
Nu ska jag plugga lite franska inför provet på torsdag och sedan dra mig till mina trippeldansklasstisdagskvällar som jag älskar så mycket! 2,5 timmars balett och 1,5 timmes jazz:) oh happy day!

Måndag

Hej bloggen!
Idag är det måndag igen. Tiden går faktiskt väldigt fort just nu tycker jag, lite läskigt nästan. Aja dagen har varit bra! Jag har haft engelska, samhällskunskap, matte och historia idag. Rätt så chill.. förutom matten då. JAG HATAR MATTE, dels för att jag är dålig på det och sen är det väldigt tråkigt enligt min åsikt.. otroligt svårt är det också. Okej denhär attityden kommer inte direkt hjälpa mig att bli bra och tycka om ämnet men det är svårt att tänka så när man faktiskt inte är bra:( 
Lånade böcker med min "svenska grupp" på stadsbiblan idag! Vi har ett arbete på fyra pers att läsa 4 böcker totalt i gruppen (två var) en klassisk och en lite mer "modern". Vi har genren Deckare! Så vi är tre som ska läsa baskervilles hund (klassisk om Sherlock Holmes) och två som ska läsa Camilla Läckbergs: Ängla makerskan. Kommer inte ihåg dom andra två som jag inte ska läsa heter haha.
Om 45 minuter går bussen till stan då jag ska ta mig till salabacke där det vankas daaans. idag är det modern som gäller!.. Nej nu ska jag byta om till träningskläder och plugga lite franska!
"Dagens vänsterarm" haha..

Red Bull stratos

Go kväll!
Har precis kollat på killen som hoppat från ca 40km avstånd från rymden med i princip fritt fall halva ned gången innan fallskärmen vecklades ut.
Helt. Makalöst.


Modevisning

Förra lördagen var det modevisning i Gränby Centrum på deras modehelg. Vi var 12 elever från Uppsaladansakademi som fick vara med och agera modeller. Detta var andra gången jag var med, Förra gången var vi vid fågelsången och hade klädvisning som en "show" en blandning mellan dans och catwalkande kan man säga. Nu gick vi runt i centrumet i en grupp och stannade på tre olika ställen: vid barista, mellan mataffärerna och vid fågelsången och gjorde lite "rörelser" till musik. Tre visningar tog plats och varje visning hade ett tema: Vardagskläder, Utomhus och afton/fest. Jag fick Joy på vardag (inte min typ av affär), Indiska på utomhus (helt okej endå) och Companys på festrundan (dom har bra men dyra kläder).
man blev sminkad av the body shop strax innan öppningsdags
Här är fyra bilder innan, efter och mellan de olika visningarna
Efter "utomhus" visningen
Håret blev också fixat! Av hårkonstnärerna
 
En superdag!

Gott med grape!

Åt nyss lite rester från i förrgår. Pappas moussaka (= lite lasagne likt fast med obergine i) dö gott! Påtal om dö: min iPhone ville skriva mordfall istället för moussaka haha, bra stavnings kontroll där!
Den fastnade inte så bra på bild så "efterrätten" får stå för bilden istället:)


Bara massor med måsten.

Idag blir nog en ganska seg dag. Jag måste plugga det jag inte hann plugga igår, Jag måste städa för att mitt rum ser ut som skit, jag måste bli bättre i min hals för annars vet jag inte vart jag ska ta vägen och så vidare osv..
Åt iallafall en en god frukost nyss. Något jag inte har ätit på länge, Rostad macka med nutella :D okej jag åt det igår men jag menar själva perioden när vi köpte hem nutella. Hmm vi har typ aldrig köpt hem nutella förresten jag brukar bara äta det på semestrar då de alltid har sjuuukt onyttig frukost och det dyker alltid upp där! haha riktigt ointressant att läsa om nutella förstår jag men tyckte det passade med något gott eftersom det annars skulle bli ett inlägg full med massa måsten bara. hehe.
Låt nutellan tala för sig 

Which one to choose?

Jag och mamma drog oss till "butiken på landet" lite impulsivt (som ligger i.. fredrikslund? vet inte riktigt men det ligger nära) och kollade på Barbour jackor! Jag har varit förälskad i dessa jackor en låååång tid nu och är så fruktansvärt sugen på att skaffa en. Jag har alltid varit övertygad om att jag velat ha en quiltad jacka med krage men nu är jag provade idag så var mina breda axlar inte riktgt överräns med dom sortens jackor. Om jag provade en större så satt det bra vid axlarna men då vart det alldeles för stort på alla andra ställen.. sååå jag fick prova andra modeller som också var snygga och då satt mycket bättre vid axlarna men jag vet inte om det är någon av de modellerna jag vill ha MEN jag har faktiskt provat en quiltad som jag trodde satt bra förut på holmlunds så nu kan jag inte bestämma mig..
Har alltid tänkt mig köpa en sån som dom två längt till vänster typ (uppe och nere). Får se helt enkelt!
 
(Though life!).. haha

Morgon

God morgon på er!
Jag vaknade runt halv tio, lite innan kanske och konstaterade att min hals vill verkligen inte ge sig.. Jag har börjat nysa hela tiden också, hoppas detta inte är en början på en stannahemmaförkyldning.. Trodde jag skulle slippa det med tanke på att jag mådde bättre torsdag-fredag. Äsch då sånt är livet.. Haha:(

Idag ska jag för det mesta bara vara hemma och plugga lite. Har iallafall inga andra planer men det kan komma att ändras på, vad vet jag:)


RUBRIK.

Innovativ rubrik va? Känner att det kommer att bli det svåraste med att ha en blogg, hitta på rubriker haha..
Nu är det helg vilket är superskönt! Historia, matte, idrott och svenska stod på dagens schema. Höll på att somna på matten men efter idrotten tog jag snabbt igen det och skrattade som aldrig för! Inte riktigt men nästan, skrattade åt i princip allting.. mest åt mig själv. övertrött tjej HEJ!
 
      
Bild på min nya jacka, Waterfallbraiden Sara gjorde på mig idag (hade haft idrott innan så det ser lite konstigt ut men från början var den jättefin!) och min relativt nya tröja från hm som jag gillar mer och mer varje gång jag tittar på den haha =)
 
Ps. Älskar dusch skylten i bakrunden på andra bilden!
 

Go kväll!

Vart tar tiden vägen egentligen?? Okej skolan gick ju sådär lite småtrögt men ett par timmar efter skolan så var det dags för träning (stannade först i skolan och plugga) och nu kom jag hem och har precis käkat och klockan e 20.45??? Kvartiniooooo! Nu ska jag snart bege mig in i duschen och sen plugga lite franska och antagligen blir nästa station efter det sängen dårå.. Åh herre har ingen slapptid alls känns det som haha! Skulle vilja blogga lite mer om annat än bara "idag har jag gjort detta" men jag hinner inte:( äsch får skriva sånt på helgerna istället!
Ha det gott!

En liten kvälls kyss från en trött halvsjuk svettig Alexandra:*


Min dag

Dagen har varit mycket bra med ett undantag. Min förkyldning.. eller det är mest halsen som gör ont, även huvudvärken spökar till när det är sen eftermiddag. Så har det varit sen i söndags..USCH! Jag HATAR att vara sjuk! I och för sig är jag inte så pass sjuk så att jag inte kan gå till skolan men där emot till träningarna vilket suger. Även om jag är med så ger det ingenting när man inte kan ta fullt ut och man känner bara sig så dålig och hänging så dagens träning blir att hoppa över tyvärr. Hinner plugga mer iallafall! det som är så kul.
Aja, Samhällslektionen var inställd idag så vi hade bara två lektioner vilket var mycket skönt. sen tog jag Emma, Sofia och Elin oss till cafe 018 och drog en fika innan det vankades lasergame med klassen, har inte spelat sen jag var typ 10 år haha så det var superkul! Inte för att jag kan säga att jag är bra på det (snarare tvärt om) men endå!
Det bästa laget, helt klart!

Om mig

Nu tänkte jag skriva lite om mig själv!
Jag heter Alexandra Holmberg och jag är 16 år gammal. Jag går första året på gymnasiet i Katedralskolan här i Uppsala på samhäll-beteende vetenskapliga linjen. 6an och högstadiet gick jag på Vaksalaskolan i temaklass (dans inriktning).
Fem dagar i veckan går jag i skolan som de flesta andra 16 åringar och när jag inte sitter vid skolbänken så befinner jag mig antagligen på Uppsaladansakademi och dansar för fulla muggar. Jazz, modern, balett och street. Det är det bästa jag vet. Även spendera tid med familj och vänner står lika högt upp på listan. 
Jag bor med mina föräldrar och min katt Zingo. Mina två äldre bröder har båda flyttat ut så man kan säga att jag är ensam barn hemma och det kan ju kännas lite trist ibland men man vänjer sig. haha!! :)
 
Jag är lite allmänt bra på att..
Shoppa
Sova
Öppna burkar
Skratta
 
Jag är lite allmänt dålig på att..
Spela kortspel
Skämta (har bara tråkiga skämt tyvärr)
Vakna upp på morgonen
Räkna matte
Skriva sånthär (varför ens försöka, jag menar.. öppna burkar var det bästa jag kom på typ).
 
Detta får duga än sålänge hehe. Kommer inte på någonting roligt att skriva om mig men det kanske dyker upp någon annan gång
 
Juste.. jag finns på twitter (alexaandra_) och instagram (alexandraholmberg) så det är bara att följa!
 
Ciao sålänge!

TJENARE!

Nämen hallå! Nu har även jag skaffat mig en blogg! Vet inte riktigt varför egentligen men kände mig lite impulsiv idag så varför inte? (okej jag är riktigt rastlös pga att jag har hals och huvud ont och kan inte dra till träningen idag.. haha sånt får en alltså att skaffa en blogg). Jag har ingen aning om jag kommer att uppdatera ofta eller ingenting alls. Beror på om jag kommer att finna dehär med bloggning kul eller inte. Så det får återstår att se helt enkelt. :)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0