GLAD

Till skillnad från 3dje inlägget nedan är jag riktigtriktigt glad just nu, har fått reda på en grej gällande dansen min för ett litet tag sen och det fick mig att le kan jag säga!
Berättar mer nån annan gång;)
HEEEEEJ!
Roligaste bilden på min katt från i lördags (även att jag skrev när den var tagen haha)

Colors'n gold today weihoo

Inte bra bild haha (och den rosa fotöljen har fortfarande inte försvunnint, ska säljas innom kort haha har bara haft fullt upp på sista tiden). Borde verkligen ta fran systemkameran och fota istället med jag orkar verkligen inte.. Ska ta mig i kragen snart och fixa det. Nån gång. I framtiden.

SOL

UNDERBARA SOL, så fantastiskt att du bestämde dig för att titta fram! Uppsala kirrar 7 graders värme dessutom, det gillas! Blir så glad, sprallig liksom, åhåhåhåhihiihhahahahahhuhuhuhuiiii vad lite sol kan få en att se livet på ett helt annat vis haha lovely!
Inte så fin bild men SOOOOOL
Kolla vad solen lyser på mig :')
 
 
Jävla ree inlägg haha.

TRÖTT

Hej. Är sjukligt trött. Vill sova NU. Ska sova NU/strax. Är på ganska ambivalent humör. Har gråtit och har skrattat den senaste timmen. Har galet mycket i skolan och kommer ha läxor/prov i överflöd fram till påsk. Är stressad som sate. Ett bidrag till mitt humör just nu är att jag missade tre träningar denna kväll för att gå på teater (obligatorisk för svenska lektion) med klassen. Ingenting fel på teater men att missa 4 timmars dans är det fan inte värt. RRRRGGGH. Har ont i huvudet. Hade ont i magen i eftermiddags utan någon som helst anledning. Åt på cupido med Mathilda efter skolan (JAAA EN POSITIV ÄNTLIGEN:) 
HAHA jag är trött. Det finns mycket mycket negativt med denna dag/kväll och hur jag känner mig men även en del positivt (läs: övervägande negativt) och med dessa ord avslutar jag det fulaste och mest meningslösa inlägget någonsin.

Ett såntdär lamt dagens detaljer inlägg bara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Föresten! Min hand ser fan riktigt stor ut ellerhur? (mina händer är nämligen typ sjukt små irl) och den näst sista bilden?! haha gaaalen, riktig babe HAHAHAHA

Födelsedagsfirande och audition

God eftermiddag!
Har spenderat min morgon ätandes på keso med hallon, blåbär och valnötter framför extreme home makover.. haha. Och pluggat lite historyyy, tråkigt som sate. Nu ska jag återgå till pluggandet alldeles strax men med essä skrivning om kriminalitet och jurdik istället. Nämen så kul.
Ska om ca två timmar befinna mig hos min morfar som har fyllt år i veckan för att fira honom lite och senare ska jag till Salabacke för att gå på audition till årets dansensemble. Tydligen är det rekord många som söker, typ 70pers.. Det brukar vara ca 30 och alla kommer vanligtvis med men så blir det ju självfallet inte med så många sökande, blir fan riktigt svårt att få en bra roll:S De kommer att sätta upp snövit iallafall, me like=) ÖNSKA MIG LYCKA TILL!
 
HÄR är en video från förra årets dansensemble, vi är vatten (då inte en traditionell saga som nu och förr utan abstrakt, vi var dessutom runt 10 personer bara)

Pizza night

Mumsar lchf pizza framför melodifestivalen, made by moi et ma mere!


4 grejer i nöd

Imorse drog jag och mamma till gymmet i Gränby C och tog ett bodyjam pass! Det var fan jobbigt haha och mycket roligt! Sen strosade vi runt lite i butiker och åt wokade grönsaker på foodcourten. Jag fick med mig en del grejer hem, 4 stycken riktigt nödvänliga grejer för en gångs skull!
Har ett par svarta löpar tights som nu används superduper mycket och det resulterar i att dom hälften av tiden är på tvätthög så dessa blir super att varva med!
Dessa super tunna, sköna mjukisbyxorna från nike är helt fantastiska! Sitter tights men endå lite löst, är mycket mycket tunna och blir helt perfekta att dansa i utan att det blir helvetes lökigt
 
Och här är dom! Ett par efterlängtade easytones, känns så bra att jag äntligen fått tag på dom. De var dessutom på rea
Sist och minst, ny mascara! Fan vad jag har gått länge med torr och gammal mascara.. haha vet ej om denna är bra men det spelar typ ingen roll nu eftersom jag verkligen var i nöd efter en ny som inte är slut/torr/jobbig.
 

Sötaste morfar

Igår grattade jag min morfar på facebook och fick nån timme senare ett mejl som tack, han blir så glad för så lite:') bästaste morfar<3
 
Följ mig på twitter föresten! Alexaandra_ heter jag där!

Styrka, pannkakor och film

Jag hade planerat att dra till gymmet varje dag hela denna vecka eftersom dansen inte kör på loven men i söndags sträckte jag mitt vänsterframsidalår riktigt rejält så jag har bara lyckats dra dit en dag, i måndags.. NU äntligen är det nästan okej så imorgon ska jag iallafall göra ett besök! Jag har iallafall kört en timmes styrka för mig själv här hemma varje morgon så det är iallfall någonting haha
 
Efter det lilla träningspasset imorse tog jag och gjorde mig nyttiga amerikanska pannkakor till brunch, med hallon blåbär, valnötter, kokos och jordgubbar, jordnötssmör och pannkakssirap som topping! En islatte och kollande av magic mike på det!
 
 
I min gosigaste tröja!

Min nya älskling

Det vart en tommy Hilfiger klocka tillslut! Så nöööjd!! Var inne i stan och minskade armbandets längd lite och nu sitter den perfekt! Nu kommer jag definitivt ha guldsmycken lika ofta som silver haha
 
 
 
Sååå nu har jag alltså en Silvrig Michael Kors som jag haft ett år i vår som jag fick i present och en guldig Tommy Hilfiger sen igårkväll haha men jakten på klockor tar aldrig slut minsann, hade tänkt mig att spara pengar till ett helt sortiment med olika modeller och märken, kommer ta ett bra tag men det är så värt!!
 

Calvin Klein coat. Prada bag. Michael Kors watch. Marc Jacobs earrings. American apparel knit. Hm shirt. Dr.denim


Grymt snabb leverans

Ska ta mer bilder imorgon på skönheten i bättre ljus men denna får duga sålänge!


Lite random bilder ba


Dagens lunch efter de slappa timmarna

Fläsknoisette, klyftpotatis, bea, rödvinssås + sallad. Rekomenderar resturangen Rött för er som gillar riktigt god mat! (Stockholm Spa&Hälsostudio måste jag även passa på att tipsa om!)

Spa/massage

Himelskt underbart!
 

Ska strax dra till Stockholm med mamma och få massage, sköööönt då


Lunchplugg med Mathilda

Efter gymmet imorse drog jag och mötte upp Mathilda för en lunch och jobb på engelska arbetet som vi kanske inte var sådär jätte i fas med, men nuså! Mycket trevligt!
Söta Mathilda!

Från igår

Efter vi kört dans själva i två timmar tog vi cirkus en timme och 45 minuters lunch break (Stinas hemmagjorde pizza.. mmmmmm) innan vi tog lyrisk jazz!
 
 
Var tvungen att vänta en kvart på Stina innan hon kom så jag hade lite tråkigt
Här har vi fyra bilder på två lagom ofräsha tjejer (speciellt hon till höger)
Apelsin skalarN

Snart dags att dra till gymmet, men först..

..Frukost! Keso med kiwi, banan och valnötter


Dans söndag

Heeeeej.
Snart ska jag iväg till Salabacke och dansa lite med Stina! Eftersom det inte är några klasser på lovet så passar vi på att köra själva litegrann, sen så frågade Erika om vi ville ta hennes lyriska jazz i eftermiddag så det ska vi göra=)
Sen måste jag ta tag i lite plugg också, essäskrivning och matteplugg ska jag försöka hinna med innan dagens slut. 
Fyra underbara halvgamla bilder på stina som jag hittat på min mobil haha
 
 
FÖRRESTEN Jag fick ryck igår och beställde hem en av dom guldiga klockorna i inlägget nedan (TJOHOOO)

A golden dream

Jag är en tjej som har en djupdjup kärlek till klockor. JAG ÄLSKAR KLOCKOR och jag önskar att jag hade 100000000000 st (haha, ni fattar). Jag har en ju en silvrig Michael Kors som jag fick för snart ett år sedan som har används flitigt och som jag älskar över hela mitt hjärta, MEN jag har ett problem. När jag har guldiga smycken på mig (gillar att variera mig mellan silvriga och guldiga) så passar den oftast inte alls till vilket är väldigt synd, därför har jag sparat ihop pengar i ca ett halvår och ska snart köpa mig en guldig klocka (LYCKA!). Vet inte vilket märke eller modell, har inte bestämt mig än..
Men det lutar förtillfället åt någon av dessa!

INSTA

Följ: alexandraholmberg

En kyss på att det är lov nu

 

Längtan tar kol på mig.

Typ lite såhär kommer omgivningen se ut runt omkring mig om ca 8 veckor. Jag ska till Karibien på kryssning med min kära familj i 10 dagar. Först är vi i florida några dar sen är det färd via båt som gäller. Det är typ en lyxkryssning kan man säga och öarna vi ska till kallas för caribbean hideaways (betydelse: inte dom absolut vanligaste turistöarna.. ich) och jag längtar så mycket så jag nästan spricker.

två inställda = två att ta igen

Hej på er!
Joseph (min danslärare) ringde några timmar sen och sa att båda hans balett klasser är inställda ikväll.. faAn var min första tanke och även min andra tanke då han sa att vi kan gå f2 (fortsättning 2) för en annan lärare istället.. F2? Okej om det ens var mellan (eller avancerad för den delen). Men då kom vi på den briljanta iden att ta igen en jazzklass för Pontus! WIHOOO=) (Stina tvingar dock mig att gå på f2an iallafall.. aja bättre än ingenting). Så det blir två träningar iallafall ikväll för mig del. Skönt det, gillar inte när det bli massa avbrott helatiden speciellt  nu eftersom vi har sportlov nästa vecka och det då inte är någon dans.
Förstår att ni inte tycker detta är så intressant men ni får stå ut iallafall eftersom jag i princip alltid dansar haha och jag måste dra snart och jag hinner inte med något mer inlägg, tjingeling!
Fulbild på moi innan jazzen i torsdags

Stava det hur DU vill

 Ich eller ish, du bestämmer. FREAKING LOVE IT kan man säga att jag gör om detta ord! Istället för typ.
EX: Vilken tid slutar vi? Öööh någonstans runt fem ich tror jag eller så kan man dra ihop det så att det blir femish.. MEN det gillas inte lika mycket för då har det liksom blivit ett ord iställetr för "fem" "ich". Jag föredrar "ich" och inte "ish" för att "ish" ska man liksom använda när man drar ihop orden (femish) och det är inte riktigt det jag är ute efter. Dock funkar det också men detta är liite mer speciellt!
 
Tro inte att denna kategori är helt fullt seriös haha.. Jag älskar orden jag skriver upp men jag syftar mer på beskrivningarna (SÅ ATT NI INTE TROR ATT JAG ÄR DUM I HUVUDET)
 

Marc Jacobs - Daisy

 

Bättre måndag

-Slutade 12.40
-Jag, Johanna och Amanda fick biljetter till Beyonce 29/5
-Snart blir det amerikanskpannkakslunch
-Fast först ska jag byta om till myskläder
-det är dans som vanligt ikväll
-är glad som attan

Slutsats: EN BRA MÅNDAG


Jar of 2013

Kollade in på AMANDAS blogg och såg att hon gjort en såndär "jar of memories" till 2013, jag blev riktigt inspirerad och fixade till en till mig själv! Det är alltså en burk som man ska samla fina minnen från 2013 i, lappar fyllda med glädje. Blir kul att kolla tillbaka på alla underbara stunder senare nästa år :)

Sekretär

Förra veckan när jag sökte efter den ultimata vita sekretären till mitt rum på internet snubblade jag över en inredningsblogg där en tjej säljer massvis med fina vita gamla möbler, så det blev en liten tur till Enskede för att kolla på sekretären och sedan köpa den. Jag är helt fantastiskt nöjd!
 

Gos

God morgon!
Vaknade runt halv tio och har ätit värsta brakfrukosten (frenchtoast=fattigariddare med kanel i ich) med florsocker och pannkakssirap förstås! Riktigt mätt och belåten nu.
Gosar ner mig i mammas jättegamla ursköna tröja och ett par av alla mina velourbyxor för tillfället, snyggt med gula strumpor till också haha

FREDAGEN DEN ÅTTONDE FEBRUARI 2013

                           Jag har varit superglad heeeela dagen
 
 
                           Vi hade styrka på idrotten idag
 
 
:S, smiley för illamående                            Jag hade träningsvärk redan innan och är ganska slut i kroppen nu
 
 
                            Ica luthagens livs har för tillfället 49 kr/kg på lösvikts godis, köpte mig lite
                                        som belöning efter dagens idrottslektion
 
 
                             Luthis hade även ben&jerrys för ca 29 kronor, köpte mig en cookie dough
                                         att spara till ett bra tillfälle
 
 
:S, smiley för illamående                             Måste räkna matte i helgen, hatar matte
 
 
                             Nu är det fredag, helg, fint de
 
 
 
 
 

Duffel, röd, grå, illuminati ich och glitter

 

Dagen mellis

 

Locked out of heaven

Fick lära oss en riktigt rolig dans på jazzen igår, till bruno mars. Haha vet inte varför jag skriver detta riktigt men den var verkligen jätterolig tycker jag=)
VILKET TÖNT INLÄGG OSAHFAFFVMDJHGEYWUBNQWFEOICDGTuhurehiuyÅPKJHYTREWSZXCVBNJK

SOVA

Hej. Jag är trött. Har haft en såkallad "vi-dag" i skolan denna tisdagen, nån slags temadag då vi har snackat om genus å blablabla. Sen har jag haft tre dans träningar så nu är jag helt slut i kroppen. Känns skönt att börja dansen igen, har saknat det något gaalet under ledigheten! Nyss gjorde jag mina val inför tvåan.. det blev italienska 1 och retorik tillslut! Känns bäst så nu, sen har jag även morgondagen på mig att ändra om jag känner för att byta till franska 4 (FAST NI FATTAR INTE HUR DÅLIG JAG ÄR PÅ FRANSKA SÅ DETTA VAR NOG RÄTT). Det känns endå fel.. Älskar det franska språket men jag tyvärr så sjuuuukt dålig på det men samtidigt vill jag bara kunna det, fattar ni? haha, jag var fan kickass grym på franska i sexan/sjuan, sen gick det åt skogen:( Nej nu ska jag ta och krypa till sängs! Godnatt på er
 

The dog is always barking at the mail man

Var bara tvungen att lägga upp denna bild, kolla munnen hahaha.. jag är lite trött:(..

Sju fina bilder på en otroligt fin klocka

Min älskling<3
 

Jag vill ha sommar, när vill jag ha det? NU.

Nu när julen, nyår, jullov, december och januari har passerat kan väl ändå sommaren komma och hälsa på Sverige? Gärna ett långvarigt besök. Okej det går inte jag fattar.. men våren åtminstone?


Lördag

 
På första bilden ser ni lite hur mitt rum ser ut för tillfället, har inte skrivit så mycket om det på sistonde men det har liksom inte hänt så mycket, eller nån grej tillkommer eller går i veckan typ haha. Väggarna målades ju om efter jul sen ska liksom någa av de gamla möblerna ut (till exempel den rosa fotöljen som står här innen nu) och annat som ska ersättas med nya grejer och så måste det köpas nya lampor, hållare till smycken, och en MASSA andra grejer men när det är heeeelt klart ska ni få se en före och efter bild! :)

Gårdagens förrätter

Igår kom ett gäng av pappas arbetskompisar hit och åt middag, detta var förätterna: obergine med äpple, chillinötter, västerbottenpaj och tomater, ost, nötblandning, korv och nån cremecheese inrullad i lax toppad med rostade sesamfrön! Pappa är bäst.

Keep the earth below my feet

FFFFFRRREEEEDDDAAAAAGGGGGGGG!
HHHHEEEEEEEEELLLLLLLLLLLGGGGGG!
VVVIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAA!
PLUGGA.
 
Idag var en bra dag i skolan, hade tre lektioner istället för fyra, idrotten var inställd. Jonas, vår historie/samhälls lärare (bästaste läraren ever) åkte till Indien idag och ska vara borta i en hel månad och jag kommer att sakna honom haha.. han är så bra! Men vikarien verkar mycket bra hon med så det ska nog fungera endå:) Svenskan var lite sådär lagom flummig eller vad man ska säga, vi skulle analysera dikter och jag, Sofia, Mathilda och Tobias försökte jättekoncentrerat i en minut typ innan det brast hela tiden haha och så gjorde vi genom hela lektionen så vi hann inte göra så mycket tyvärr. Nu är jag hemma och hör ljudet av mina föräldrar som skriker på mig och säger att jag ska komma ner och hjälpa till att fixa inför pappas jobbvänner ska komma på middag så ciao sålängeeeee!
 
Amanda, jag och Sara innan le svenska lektion!

RSS 2.0