Bio under stjärnorna

Igår var det "bio under stjärnorna" vid studenternas och de visade den underbara filmen "en oväntad vänskap". Det var helt sjukt mysigt även fast vädret inte var på topp, det regnade ansöka mycket ett tag och det var inte så värst varmt men vi satt under läktarn omgivna av filtar så det var gos. Jag var där med Elsa (min kusin, hon åkte hem med tåget idag), Tobias (som gjorde sig till ett mycket bra ryggstöd haha), Sofia, Mathilda och hennes pojkvän, Martin också killarnas kompis Axel. Vi tog bussen hem kvart över tolv, kom hem halv ett och somnade någon gång efter ett!

Finkusin och jag innan filmen börjat igår


Kusinleverans, packning och kvällensplaner

Goddag kära läsare! 
Igår eftermiddag kom min kusin från Linköping hit för att spendera lite tid i Uppsala med moi! Vi åt goda hamburgare pappsen lagat till middag, tog en promenix till ica för att köpa yollibox, kollade på Bond (Casino Royal) och sedan tog sömnen över. Idag tog vi först en promenad här ute i Bergsbrunna, lagade banan/havre pannkakor till frulle, tog bussen till stad, gick runt i äffärer, köpte sallad på cupido och satte oss vid ån, tog en liten promend i stadsparken och sen bussen hem igen. Eftersom jag ska till Skottland (följer med på mammas jobbresa) imorgon så har jag nu börjat packa lite, Elsa (min kusin) åker hem till Linköping imorgon också! Aja kvällens planer är iallafall att jag och kussen ska träffa lite folk nere vid central om några timmar och sedan gå till studenternas för utomhusbio! Det ska visas en oväntad vänskap (Så galet bra film) så det ska bli mys (om nu vädret inte ska förstöra allt.) Fy vilket tråkigt inlägg detta blev. Haha jaja någonting är det iallafall. (BTW, HAR NI SETT HM'S + SIZESIDOR I HÖSTKATALOGEN??????? HON SER JU TYP UT SOM MIG OCH jag har 36 (ibland 38) och + SIZE STORLEKARNA BÖRJAR PÅ 44?!?!? FY HM.)

Life is like a butterfly. You can chase it, or you can let it come to you.


Gosiga vänner

Igår träffade jag Louise, Mathilda och Sofia och vi köpte oss en iskall dryck på Wayne's (jag tog islatte med caramellsmak) och gick till stadsparken och satte oss på en brygga och bara snackade. Vi turades om och berätta om vad vi gjort hittills under sommarlovet med lite skön musik i bakrunden från Sofias högtalare. Efter det köpte vi oss lite froyo och pratade om vad vi skulle göra på kvällen. Runt nio träffade jag Mathilda, Sofia (igen) och Tobias vid centralen och vi drog ner till samma brygga, hängde lite och senare drog vi till någon form av fest (ingen jag kände) där vi mest bara satt i soffan och pratade (alternativt gick ut och andades, det var så kvavt där inne herregud). 
Mathildas bild
Sofias bild på oss
Tobias, jag och Sofia från kvällen
Jag, Mathilda och Tobias från kvällen
 
Har tyvärr ingen bild på Louise men hon var med på dagen iallafall!
 

Going mainstream with the ZARA shorts

 

Mixed Jersey pics

Cool utsikt
Besökte mont orgueil castle
Utanför Jersey wartunnels (rekomenderar om man ska till Jersey, ascoolt!!)
Man fick ett identitetskort där (inte för det var till någon användning haha men man kunde läsa lite om sin och min visade sig blev arresterad whopwhop)
Det var väldigt varmt andra veckan så vatten var min bästa vän (det var helt galet kallt första veckan dock)
Disco (hahahahahahha)

Random från idag/igår

Idag var det sista dagen med Eytan och Mandy Moore klasser på balettakademien i Stockholm (Totalt 10 klasser). Det har varit en grym vecka och jag är verkligen helt jätteglad över att jag anmälde mig! Det var mycket hög nivå (mycket avancerade elever och proffsnivå) så det har varit kämpigt men vi har hängt med bra, det är trots allt då man utvecklas som mest (när det är liiite för svår så man för kämpa för att hänga med och verkligen fokusera alltså). Skulle så gärna vilja gå ytterligare en vecka. Nu blir det ett bra tag till nästa danslektion tyvärr.. Fan vad jag älskar dans haha 
Igår provade jag och Stina varandras solbrillor! Tihii
 Från i måndags! Med min nya väska jag köpte för 100 kr förra helgen!
Typ den nussigaste bilden ever från imorse (vi lyckades släpa med oss Ingrid idag också!!)
Ganska disgusting men var bara tvungen att visa hur hårt jag har jobbat haha, var helt genomblöt men jag svetttades något otroligt på ryggen/svanken idag
Shake that orangina! Ingan är gulli i bakrunden tihi

Jersey Shopping

 
Alla toppar köpt på NewLook, Smycken från Topshop
 
 

Fin hållning :)

"Nu ska jag ta en spegelbild" sa jag till mig själv när jag stod ensam i ett av Balettakademiens omklädningsrum *klick* "faen, har jag ingen hållning eller, vad händeeer"

Synd:(


St. Brelades bay, Jersey

Jersey har helt fantsatiska stränder och låg/högtids vattnet kan skilja upp till 30 meter!! Det var helt stört och coolt att see:)
 
Jag och min spanska kompis Ana bildar ateam jääää (kom från en gruppuppgift på engelska lektionen)

"Addicted I suppose"

Efter dagens två riktigt härliga danspass var jag och Stinis helt slut. Är verkligen helt jätteglad över att jag anmälde mig till detta, wiiiiie!! Har annars inte jääättemycket att säga om dagen, efter klasserna åt vi lunch, duschade, tog tunnelbanan, jag gick av vid central för att resa hem till Uppsala med 16.11 tåget medan Stina satt kvar då hon skulle träffa sin farmor och kolla utstlällning på fotografiska. Ikväll ska jag kanske jobba lite här hemma, pga har inget sommarjobb har jag fått chansen av min föräldrar att måla massa tak vita i vårt hus haha ett skitjobb för ryggen/axlar/nacke men värt med liiite cash iallafall tycker jag. Ha en bra kväll kära läsare!
 
 

Jersey ego/dresscodepics/hahahaha

När jag hade tråktigt tog jag en massa bilder på mig själv haha..
..och inte minst sagt spegelbilder haha (ni märker ju variationen på kallt och varmt klätt, första veckan var det nämligen jättekallt och rått andra veckan var det stört varmt och soligt)
Tisdagkvällar = Discokvällar hahahaa, så här såg jag ut då iallafall (ASSÅ........................................ så synd)
/
 

Eytan ballet and Mandy Moore jazz

Idag är det måndag och ända fram till fredag ska jag dansa 2 klasser varje dag på balettakademien i Stockholm med Stina! Idag var första dagen och ack så bra det var, svårt men på ett riktigt bra sätt så man fick kämpa! Först balettklass med en otrolig dansare Eytan som har jobbat med bland annat otroliga Mats Ek (och min balettlärare Joseph Sturdy) och sedan jazz med Mandy Moore, en fantastisk emmyvinnande koreograf som ofta visar sina verk på det världsberömda tv-programmet "so you think you can dance". Riktigt coolt och riktigt roliga klasser! Efter det käkade vi lunch runt tretiden haha och sen strosade vi runt i olika affärer och Stina köpte sig en snygg bikiniunderdel innan vi var tvugna att springa som dårar för att hinna med tåget hem haha


St. Brelades collage, Jersey

Lite bilder från självaste skolan där engelska lektionerna tog plats på språkresan!
 
Här har vi lilla skolan!
Några av ma friends från vänster: Tysk, Schweiz, Schweiz, Polsk 
Påväg till class 12
At class
Haha hittade denna i datorrummet
 

Tonfisk är gottit

Till lunch fixade jag och mamma en god tonfiskröra! tonfisk, lök, majonäs, cremefraiche, sambal oelek, gräslök och ägg. Vi fyllde salladblad och toppade med paprika samma sak på naanbröd. Båda var goda men måste säga att salladsvarienten vad snäppet bättre, och nyttigare!;)


2 9 J U N I 2 0 1 3

Åkte ju iväg till Paris på min födelsedag och spenderade kvällen där med mina föräldrar. Vi åt en underbart god middag och efter det tog vi en kvällspromenad i den vackra staden med en nutellakokos crêpe i handen. Åh vad jag älskar Paris! Synd att vi bara spenderade en kväll där (åkte som ni vet till Jersey på språkresa dagen efter) men som tur är ska jag dit om inte allt för länge med Ingrid för att hälsa på Stina då hon flyttar dit under ett utbytesår. Faaen nej nu kom jag på att jag måste spara en massa penger till det för shopping ajajaj.
Lite födelsedagspresenter från mina föräldrar: Acne skjorta, bodylicious träningsbok, Smoothie mixer (ja jag önskade mig en sån haha, dock för typ år sen men jag slutade önska mig sånna pga at jag aldrig fick någon men nusåå), Marc Jacobs iPhone plånbok, kjol från Monki
Glad födelsedagstjej inne på hotellbadrummet haha
Paris by night
Moi vid den kända hänglåsbron jao

Faen vad det är skönt med sommarlov


Slängde ihop lite middag

Päronen är iväg på någon båttur med sina vänner så jag fick slänga ihop middagen själv: keso blandat med äggröra (hett tips!!), sallad, fetaost, salami, gårdagens kyckling med fantastisk sås och lite krossade valnötter på toppen! Mummms!! Haha riktig ihopslängavvadmanharhemmamiddagsåattsäga


Gosiseeeen


Under Stockholms broar

Denna dag har jag spenderat med min pappa i Stockholm! Först åt vi en god sushilunch och sen hade vi köpt biljetter till en båttur "under Stockholms broar" en sightseeing tur som är helt fantastiskt bra, en helt ny vy av Stockholmstad, rekommenderar!!


Svettigt värre

Hej!
Dagen efter jag kommit hem från språkresan skyndar jag mig upp på morgonen för en powerwalk innan frukost och ett gympass på eftermiddagen haha, helt underbart (och jobbigt!!). Jag har alltså bara tränat en gång under mina två veckor i Jersey (har blivit matad med enorma mängder mat, chips, choklad och grejer dessutom). Ni kan nog förstå att det bara sprätter i kroppen när jag tänker på att jag ska till Stockholm nästa vecka och dansa!! iiiiih!

(Jag ska fixa ett inlägg om min språkresa någon dag snart)


Home


INSTA


At the english lesson


Jersey

Har wifi i "skolan" där engelska lektionerna håller hus (men tyvärr ej hos tanten jag bor hos) och nu har jag lunch så jag passar på att ge er en snabb uppdatering! Allt har gått mycket bra hittills, tog båten över till denna ö i söndags kom fram till den pensionerande tanten jag bor hos som är mycket trevlig och pratsam. Det bor även en fransk tjej i samma hus som jag men hon kan tyvärr inte ett ord engelska så det är väldigt svårt att prata med henne tråkigt nog.. Ikväll ska jag tydligen på ett "disco" hahaha på en tonårsklubb som heter koko haha, vet ej vad jag ska förvänta mig:P nej nu måste jag gå till nästa engelska lektion!!

Förlåt för ett fult inlägg med särskrivningar haha men ville bara uppdatera lite snabbt.


RSS 2.0